Kurio

Pressemelding fra Kurio15. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå lanseres det første barnevennlige nettbrettet på det norske markedet:

Nytt nettbrett for barn gir læring og foreldrekontroll

Nå lanseres Kurio, det første allsidige og innholdsrike Android-baserte nettbrettet utviklet spesielt for barn. Blant de nye funksjonene er avansert foreldrekontroll som gir full trygghet knyttet til barnas nettbruk. 

Kurio er et spillverktøy og multimediabrett i høy kvalitet som passer for hele familien, og til en rimelig pris. Nettbrettet er tilgjengelig med 7-tommers multiberøringsskjerm (10-tommers er under utvikling), med et intuitivt brukergrensesnitt som er utviklet spesielt for barn.  

Dette nettbrettet skiller seg fra alle andre nettbrett for barn på markedet, og gir foreldrene full kontroll og trygghet. Med avansert foreldrekontroll, som inkluderer tidslås og profilkontroll, og et innholdsfilter for internettbruk som kan skreddersys fullt ut, er dette det tryggeste nettbrettet på markedet.  

Kurio kommer med et utvalg av forhåndsinstallerte apper, e-bøker, Alligator Creative Play-apper og videoer, samt sin egen, familievennlige app store med hundrevis av spill og lærerikt innhold. Kurio er også det første nettbrettet som forhåndslaster fullversjoner av mange populære spill, som Angry Birds, World of Goo, Cut the Rope, Fruit Ninja og Color & Draw med flere.

På tross av sitt barnevennlige design er det ikke spart på spesifikasjonene. Den syv tommer store multiberøringsskjermen kan vise en oppløsning på 800 x 400 piksler, Kurio byr på 4GB intern hukommelse, innebygget kamera og videoopptaker til blant annet videosamtaler. Nettbrettet kommer dessuten med Wi-Fi, HDMI-inngang og 1.2 Ghz prosessor med 3D grafisk chip.  

Kurio ble kåret til ”Best of Show” av Gadget Show Live på Toy Fair 2012.  

Kurio kan kjøpes hos Teknikmagasinet, Eurotoys og NetOnNet til en veiledende pris på NOK 1599,-

Powered by Labrador CMS