LILLEBORG VISTE KLASSIKERNE

Klassikerne er som regel det forbrukerne velger. Omo, Blenda eller Milo er velkjente produkter levert av Lilleborg. Nå kommer Surf.

Også på markedet for vaskemidler skjer det nye ting. I år kom nykomlingen Surf fra Lilleborg. Produktutviklerne Thor Hirsch og Anders Lillebo presenterte sortimentet til Lilleborg under Hvitevaredagene på Quality Airport Hotell Gardermoen. Kanskje humret noen i salen ved tanken på hva en kjøpmann på Toten kan finne på å skrive på en plakat i butikken hvis han er utsolgt for Surf?

Surf fås i duftene tropiske blomster og frisk sitron og er en del av tøyvaskkategorien, sammen med Omo og Blenda. Man får Surf både som pulver og flytende.

– Vi startet i februar 2011 med Surf. Nå får man kjøpt Surf blant annet hos Norgesgruppens butikker, som Kiwi, Meny og Ultra, fortalte Anders Lillebo i sitt foredrag, hvor han tok for seg hele Lilleborgs produktspekter.

– Hva bør man velge? Det blir etter smak og behag, sa Lillebo.– Flytende tøyvask har mange fordeler. Det løser seg lett og raskt opp og vaskeprosessen kommer raskt i gang. Det egner seg bra for kortprogram, som er i vinden. Du unngår rester på tøyet og du kan forbehandle flekker. Ta på middelet på flekken og la det ligge en halvtime før du vasker, foreslo produktutvikleren.

Konsentrert er bra

Han poengterte videre at konsentrert pulver med innhold av blekemidler har mange fordeler, de holder for eksempel tøyet hvitt og gir ekstra vaskekraft. Klassikerne på konsentrerte pulvere, OMO og Blenda Sensitive, er svanemerket, og er høykonsentrerte.  En annen klassiker heter OMO Taed Plus.

– Dette er ikke et konsentrert produkt. Det selges ikke så mye lenger av dette. Vårt inntrykk er at de eldre kjøper dette av gammel vane. Mye mer dosering behøves for dette produktet. Tablettenes fordel er enkel dosering.

Kollega Thor Hirsch tok for seg oppvaskmidler. Her er det Sun og Zalo som er Lilleborgs klassikere.

– Pulver og tablett? Så lenge du bruker Sun blir det rent uansett, hevdet Hirsch. Han er spesielt stolt av Sun, som er utviklet for det norske markedet.

– Men både tabletter og pulver bør tas med glansemiddel for optimalt resultat, la han til.

Og selvsagt finnes det et produkt som inneholder glansemiddel; Sun MaxpowerPowershine. Sun Maskinrens anbefales også av Lilleborgs vaskemenn, for å holde oppvaskmaskinen skinnende ren.

JOHN BERGE

Powered by Labrador CMS