Logitech Solar Keyboard Folio

Pressemelding fra Ligitech 3. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Solcelledrevet tastatur til tredjegenerasjons iPad

I dag lanseres Logitech Solar Keyboard Folio – et solcelledrevet tastatur, cover og stativ til din nye iPad.

Logitech utvider nettbrettsortimentet, og lanserer i dag Logitech Solar Keyboard Folio. Det tynne bokformede coveret gir iPad-en god beskyttelse og har et innebygd solcelledrevet tastatur. Logitech Solar Keyboard Folio er utviklet for tredje generasjons iPad og iPad2.

På samme måte som Logitechs solcelletastatur for Mac og PC, har Logitech Solar Keyboard Folio solceller som lader det innebygde Bluetooth-tastaturet i ethvert lys – innendørs og utendørs. Fullt oppladet varer batteriet i inntil to år, selv i mørke (basert på bruk i 2 timer per dag).

Alle bruker nettbrett

– Nettbrett brukes mer og mer, til alt fra å sende epost til å se på videoer. Vi ser derfor et behov for å tilfredsstille kundens økende behov, sier Alexis Richard, Director of Product Marketing i Logitech. The Logitech Solar Keyboard Folio er iPad-ens beste venn. Det stilige, innebygde tastaturet bruker lys for å lade og gir derfor en problemfri beskyttelse til iPad-en, både foran og bak. Den gir ideell brukskapasitet uten å føles bulkete.

Praktisk design

Logitech Solar Keyboard Folio har to stillinger som holder iPad-en i en optimal vinkel. Ved å plassere iPad-en i den første posisjonen, kan tastaturet brukes til å skrive. Ved å plassere iPad-en i den andre posisjonen, vil de første tastaturradene fungere som medieavspiller og volumkontroll, så du kan spille av, sette på pause og skru opp volumet på et øyeblikk.

Logitech Solar Keyboard Folio har en umiddelbar On / Off funksjon, som automatisk vekker iPad-en når du åpner dekselet, og setter den i standby når du lukker det.

Tilgjengelighet

The Logitech Solar Keyboard Folio er forventet å være tilgjengelig i Norge i løpet av mai 2012.

For mer informasjon se www.logitech.no

Powered by Labrador CMS