Logitech Ultrathin Keyboard Cover iPad

Pressemelding fra Logitech 19. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt tilbehør til tredje generasjons iPad Logitech lanserer i dag tastatur, cover og stativ til din nye iPad.

I dag utvider Logitech sitt sortiment til nettbrett, og lanserer det seneste tastaturet – Logitech Ultrathin Keyboard Cover – til tredje generasjons iPad og iPad2. Denne alt-i-ett-løsningen har en tynn skjermbeskyttelse og innebygd tastatur som gjør at du lett kan skrive mens du er på farten.

Designet for kreativ utfoldelse

– Tredje generasjons iPad og dens programmer er laget for å gi deg mer kontroll og rom for kreativitet, om det gjelder å redigere bilder og filmer, lage musikk eller skrive en roman, sier Alexis Richard, direktør for produktmarkedsføring i Logitech. – Logitech Ultrathin Keyboard Cover har et slankt og smart design, med utvidet batterilevetid. Det gjør at du får mest mulig ut av iPad-en, uansett hvilke aktiviteter du foretrekker.

Deksel, stativ og tastatur

Logitech Ultrathin Keyboard Cover blir fort iPad-ens beste venn. Den bestkytter skjermen din med et tynt, lett aluminiumsdeksel, og har et innebygd tastatur med Bluetooth-oppkobling. Coveret kobles raskt og sikkert til iPad-en med magnetfeste. Det innebygde stativet setter iPad-en i riktig vinkel – uansett om du skriver e-post eller ser filmer.

Varer og varer

Logitech Ultrathin Keyboard Cover har en av/på-funksjon, som automatisk vekker iPad-en når du åpner dekselet og setter den i stand by når du lukker dekselet. Den har 6 måneders batterilevetid - basert på 2 timer bruk per dag. Logitech bekrefter samtidig at deres tidligere produkter, Logitech Keyboard Case for iPad 2og Logitech Tablet Keybaord for iPad, er kompatibelt med både iPad 2 og tredje generasjons iPad.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Ultrathin Keyboard Cover er forventet å være tilgjengelig i Norge fra midten av mai 2012 til en veiledende pris på NOK 899,-.

Powered by Labrador CMS