Logitech Ultrathin Keyboard Folio

Pressemelding fra Logitech 27. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech oppdaterer verdens mest solgte tastaturdeksel for iPad

Den andre halvdelen av iPaden er nå enda bedre: Tynnere, lettere og mer fleksibel

–I dag lanserer Logitech en oppdatering av sin produktlinje for iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina, med den nye Logitech Ultrathin. Tastaturdekselet er lettere og tynnere enn forgjengeren og har et nytt, fleksibelt festepunkt som gjør det mulig å justere synsvinkelen akkurat slik du vil ha den.

– Måten vi bruker iPaden på forandrer seg, sier Mike Culver, visepresident og daglig leder for mobile enheter i Logitech. – Nå bruker vi ikke iPaden kun for å ta imot innhold; vi bruker den til skape innhold selv, uavhengig av hvor vi er. Logitech Ultrathin har utvklet seg i takt med dette ved å være tynnere, lettere og mer fleksibel enn noen gang. Det blir den andre halvdelen av iPaden din.

Det nye fleksible og flervinklede festesystemet, sørger for at iPaden sitter godt med en magnetisk klips. På samme måte som skjermen på en bærbar datamaskin, kan du sette iPaden og tastaturet i akkurat den posisjonen som blir best for deg. Oppsettet på bluetooth-tastaturet er forbedret, og inkluderer iOs-snarveier for å gi en gjenkjennelig og effektiv arbeidsflyt.

Logitech Ultrathin har et forbedret uttrykk som er enda tynnere og lettere enn tidligere, den er kun 6,4 millimeter tykk og veier ca. 2/3 av en iPad. Dekselet passer iPaden godt - det festes med en sterk magnetisk klips og er utformet med matchende materialer, slik at du nesten ikke kan skille de fra hverandre.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Ultrathin Keyboard Folio er forventet å være tilgjengelig i Norden i Juni 2014, med en veiledende utsalgspris på 899 kroner til iPad Air, og 699,kroner til iPad mini og iPad mini med Retina skjerm.

Powered by Labrador CMS