Logitech Wireless Solar Keyboard K760

Pressemelding fra Logitech 30. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LANSERER LOGITECH WIRELESS SOLAR KEYBOARD K760      

Solcelledrevet tastatur til Mac, iPad og iPhone I dag lanseres Logitech Wireless Solar Keyboard K760. Ved hjelp av én knapp, kan du veksle mellom å taste på Mac, iPad og iPhone

Logitech utvider i dag sin solenergiserie med den nye Logitech Wireless Solar Keyboard Folio K760 for Mac, iPad og iPhone. Som en videreføring av serien solenergiprodukter, som startet med Logitech Wireless Solar Keyboard K750, har dette nye tastaturet Bluetooth-tilkobling. Den lar deg samtidig koble flere enheter sammen, og raskt bytte mellom dem.

– Bærbare datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett har blitt svært utberedt – både i arbeid og i fritiden, sier Robert Jacobsen, Retail Manager Nordics iLogitech. Siden Apple-enheter er helt sentrale i denne trenden, er Logitechforpliktet til å forbedre måten folk bruker disse produktene på. Med den enkle måte å lade gjennom solenergi, samt kjente Mac-layout og praktiske design, vil Logitech Wireless Solar Keyboard K760 appellere til Apple-brukeren over hele verden.

Fungerer på tre enheter

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 er stilig og kompakt med innebygde solceller for problemfri lading. Med den enkle Bluetooth-tilkoblingen, kan du koble tastaturet til så mye som tre enheter, og bytte mellom dem uten å måtte koble til igjen. Det betyr at du kan veksle mellom å skrive på Mac, iPad og iPhone – og tilbake igjen – med bare en knapp.

Apple-vennlig

Som den perfekte match til din Apple-favoritt, har Logitech Wireless Solar Keyboard K760 et slankt, minimalistisk design og Mac-spesifikke taster, inkludert command, lysstyrke, eject og mer. Det unike Logitech-designet gir deg en komfortabel og rolig skriveopplevelse, og gir mye presisjon.

Minimerer miljøpåvirkning

Med den miljøvennlige PVC-frie konstruksjonen, fullt resirkulerbare boks oginnebygde solceller, er dette tastaturet designet for å minimere miljøpåvirkningen. I likhet med de tidligere Logitech Solar-tastaturene, kan du lade dette tastaturet i alle lysforhold – dårlig lys eller lampelys, innendørs eller utendørs. Fullt oppladet fungerer tastaturet i minimum tre måneder, selv i totalt mørke (basert på et gjennomsnitt på åtte timers bruk per dag).

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 er forventet å være tilgjengelig i Norge i juli 2012, til en veiledende salgspris på 799 NOK.

For mer informasjon, se www.logitech.no.

Powered by Labrador CMS