Logitech PowerShell Controller + Battery

Pressemelding fra Logitech 20. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech, som har etablert seg som en ledende innovatør innen spilltilbehør, introduserer i dag Logitech® PowerShell™ Controller + Battery. Spillkonsollen gjør blant annet at iOS 7-spillere kan spille mye lenger fra både iPhone 5s, iPhone 5 og iPod touch (5. generasjon).

For å ta i bruk tidenes første spillkonsoll av sitt slag, setter man bare iPhone eller iPod Touch rett inn, som man ville gjort med et helt vanlig deksel. Den analoge skjermen til Logitech PowerShell Controller + Battery sørger for en spillopplevelse som er velkjent for konsollspillere fra hele verden, med en D-pad, “shoulder triggers” og frontknapper, som gir god kontroll på spillet. Videre kan man spille med hele skjermen, så opplevelsen blir enda mer oppslukende. Og takket være kontrollerens behagelige form, kan man spille lenger av gangen. Den bærbare spillkontrolleren har en form som lett passer i lommen eller i en liten bag eller veske.

87 prosent spiller på telefonen

– Vi designet tidenes første spillkonsoll av sitt slag for å tilby en ekte spillopplevelse på en iOS 7-enhet, sier Ehtisham Rabbani, general manager i Logitech sin spillsatsing. – Vår forskning viser at 87 prosent av de som bruker iPhone og iPod touch, spiller. Det er ingen tvil om at spill på mobile plattformer er rådende, og vi mener det er på tide å revolusjonere spillopplevelsen, sier Ethisham Rabbani.

Man har full tilgang til av/på-knappen, volum, kamera, høyttalere, hodetelefoner og lading, selv om man har spillkontrolleren på. Spillkontrolleren har en batterikapasitet på 500 mAh – noe som også vil øke batterikapasiteten på din iPhone 5s, iPhone5 eller femte generasjons iPod touch. Og, du kan lade begge batteriene etter behov uten å fjerne telefonen fra spillkonsollen.

Spill for iOS 7

Spillkonsollen er kompatibel med en lang (og voksende) liste populære spill, for eksempel Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2™ HD, og Nitro™, som alle er tilgjengelige i Apple App store.

Her kan du se video av Logitechs nye spillkonsoll.

Pris og tilgjengelighet

Logitech PowerShell Controller + Battery er tilgjengelig for forhåndsbestilling på Logitech.com allerede i dag, til en veiledende pris på NOK 799,- og gjennom er forventet å være tilgjengelig i  Apples nettbutikk og hos utvalgte forhandlere i desember.

For mer ingormasjon, besøk gaming.logitech.com.

Powered by Labrador CMS