Lumia 435 og Lumia 532

Pressemelding fra Microsoft 14. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft presenterer Lumia 435 og Lumia 532 – smarte mobiler og enda smartere kjøp

Microsofts nyeste medlemmer av Lumia-familien kombinerer innovativ hardware, den nyeste softwaren og Microsoft sine beste tjenester – og løfter begrepet ”mer for pengene” til nye høyder. 

— Microsoft Corp. offentliggjør i dag to nye tilskudd til Lumia-familien – Lumia 435 og Lumia 532. De kombinerer kraften i Windows Phone 8.1 og smarte, unike Lumia-funksjoner, med en utrolig pris som gjør Lumia-opplevelsen tilgjengelig for flere enn noen gang tidligere, og lar folk gjøre mer på farten. ¨

Lumia 435 er det første familiemedlemmet i den nye 400-serien. Til tross for den lave prislappen, tilbyr den mye smarthet for pengene, med tilgang til de beste Windows Phone-tjenestene og de nyeste appene. Lumia 532 er en kraftfull telefon med firekjernet prosessor som bygger videre på den fremgangsrike 500-serien og har et lekkert design, frontkamera og masse lagringsplass. Med Lumia 532 får du også følgende funksjonalitet:

• Innebygget Skype-integrasjon og frontkamera for å enkelt kunne bytte mellom lyd- og bildesamtale.

• Hele Microsoft Office-pakken er forhåndsinstallert, så du enkelt skal kunne lese, redigere og dele dokumenter, uavhengig av hvor du er.

• 30GB kostnadsfri[1] backup via OneDrive sørger for at dine viktigste filer og bilder er lett tilgjengelig og trygt lagret.

• Forhåndsinstallert Microsoft Outlook for å enkelt holde orden på både jobbmail og privat innboks.

• Kameraappene Lumia Camera og Lumia Selfie bidrar til at det er raskt og enkelt å ta bilder, og lar deg ta flotte selfies med frontkameraet.

• Den nyeste utgaven av Windows Phone 8.1 med Lumia Denim gir en hjemskjerm som tilpasses lett og smidig dine ønsker og behov, blant annet ved hjelp av Action Center og Live Folders, samt Word Flow (Word Flow kun på engelsk).

• Støtte for kommende Windows-oppdateringer med nye funksjoner

“Allerede for tre år siden, da vi slapp de første Lumia-enhetene, fortalte vi om vårt engasjement for å tilby meningsfull innovasjon til så mange mennesker som mulig. Med Lumia 435 og Lumia 532 har vi nådd en ny milepæl. Dette er de mest prisgunstige Lumia-enhetene hittil, og gir oss mulighet til å nå mennesker som er i ferd med å kjøpe sin aller første smarttelefon” sier Jo Harlow, globalt ansvarlig for telefoner i Microsoft.

Lumia 435 og Lumia 532 kommer til utvalgte markeder i februar. Begge kommer i fargene lysegrønn, oransje, hvit og svart. Lokale priser for Lumia 435 og Lumia 532 vil variere basert på land og operatør, men internasjonale priser er beregnet til 69 EUR (Lumia 435) og 79 EUR (Lumia 532) eks moms.

Norske priser og dato for salgsstart vil kommuniseres på et senere tidspunkt.

Powered by Labrador CMS