Viewsonic Viewpad 10e

Pressemelding fra Viewsonic 27. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Viewpad 10e

ViewSonic viser for første gang frem ViewPads på Mobile World Congress På Mobile World Congress som pågår akkurat nå, viser ViewSonic i dag frem neste generasjon av de 7 "og 10" ViewPads. Den nye serien er tilpasset både profesjonelt og privat bruk. Selskapets serie av tabletter, -ViewPad 10e, ViewPad 7e og ViewPad 10Pro, kompletteres nå med de nye modellene G70/E70 og P100/E100, som akkurat som før setter fokus på brukervennlighet og på å passe inn i dagens mobile livsstil, som innebærer alt fra å surfe på nettet og kommunisere med venner til å effektivisere den mobile brukerens arbeidsoppgaver.

ViewPad 10e er produsentens energieffektive modell med en standby-tid på hele 200 timer, og med et slikt batteri oppfylles kravene til de mest krevende brukerne. Med sin menneskelige prislapp er ViewPad 10e perfekt for alle familiemedlemmene. Den måler kun 9,1 millimeter og skjermen har en bred betraktningsvinkel og er ideell for e-bøker, spill og filmopplevelser. Enheten inneholder en haug med Android-programmer, inkludert Amazon Kindle Reader og 1Mobile markedet som betyr tilgang til tusenvis av gratis programmer og spill. Operativsystemet er Android 2.3 og kan oppgraderes til 4.0 - prosessorkraften leveres av en 1 GHz Cortex A8 prosessor.

Lansering: WiFi-versjonen er ute nå og 3G-versjonen kommer i april 2012.

Powered by Labrador CMS