Viewsonic Viewphone 3s

Pressemelding fra Viewsonic 27. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens første Smartphones med Android Ice Cream Sandwich og dual SIM-kort

Under pågående Mobile World Congress presenterer ViewSonic idag en ny generasjon Android-telefoner med dual SIM-kort -ViewPhone 4e, 4s og ViewPhone 5e. I tillegg vil den helt nye ViewPhone 3, lansert i januar 2012, bli vist for første gang i Europa.

Ifølge analyseselskapet Strategy Analytics, vil salget av telefoner med to SIM-kort beløpet seg til 206 millioner enheter i 2014, sammenlignet med tilsvarende tall på 41 millioner i 2010, en vekst på 80 prosent innen to år. Segmentet forventes å øke ettersom brukere i hele verden foretrekker én enhet til både privat og profesjonell bruk. ViewSonic er eksperter på området og møter hver enkelt brukers behov, og målet er å væreførstevalg blant leverandører av smarttelefoner med dual SIM-kort.

Nye ViewPhone 3s

Innstegsmodell med dual SIM som gjør det mulig å skille mellom jobbrelaterte og private samtaler, noe som både forenkler og effektiviserer hverdagen, med full integrasjon mellom begge nettverkene, inklusive GSM, EDGE og HSDPA. Enheten er utstyrt med en Qualcomm 800MHz prosessor, en 3,5” kapasitiv berøringsskjerm og et 5 megapiksel-kamera, og er en erstatter for V350, som ble presentert under MWC 2011. Operativsystemet er Android 2.3.

Lansering sent i Q1 2012

ViewSonic modeller har ulike installerte funksjoner for å tilrettelegge og effektivisere bruken for både profesjonelle og private brukere. SRS TrueMedia gir en bedre lydopplevelse, og PicSel Smart Office gir komplette redigeringsmuligheter i Microsoft Word, Excel og Powerpoint-dokument, i tillegg til Adobe PDF-filer. Med programmet kan du også se og gjøre endringer i filer som er lagret i ulike skyløsninger, som Dropbox og Google Docs, og skrive ut direkte via en trådløs skriver.

Powered by Labrador CMS