Viewsonic Viewphone 4s

Pressemelding fra Viewsonic 27 februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens første Smartphones med Android Ice Cream Sandwich og dual SIM-kort

Under pågående Mobile World Congress presenterer ViewSonic idag en ny generasjon Android-telefoner med dual SIM-kort -ViewPhone 4e, 4s og ViewPhone 5e. I tillegg vil den helt nye ViewPhone 3, lansert i januar 2012, bli vist for første gang i Europa.

Ifølge analyseselskapet Strategy Analytics, vil salget av telefoner med to SIM-kort beløpet seg til 206 millioner enheter i 2014, sammenlignet med tilsvarende tall på 41 millioner i 2010, en vekst på 80 prosent innen to år. Segmentet forventes å øke ettersom brukere i hele verden foretrekker én enhet til både privat og profesjonell bruk. ViewSonic er eksperter på området og møter hver enkelt brukers behov, og målet er å væreførstevalg blant leverandører av smarttelefoner med dual SIM-kort.

Nye ViewPhone 4s

ViewPhone 4S er en 3,5-tommers widescreen berøringsskjerm med Android 4.0 Icecream sandwich og et IPS-panel med høy oppløsning og bred betraktningsvinkel. Rask responstid, et bakre 5 megapiksel-kamera og et fremre VGA-kamera for videosamtaler. Skjerm på 960x640 piksler med oppløsning på 326 ppi, et kontrastforhold på 800:1 og en lysstyrke på 500 cd/m2 gir en detaljert og skarp billedopplevelse. Akkurat som med produsentens andre smarttelefoner finner man også i denne, fordelene ved dual SIM kort. SIM-kontoene kan tilpasses slik at brukeren kan velge ulike signaler for samtaler og meldinger, avhengig av om det er privat eller jobbrelatert. Telefonen holder kontaktlistene adskilt for enkel oversikt og viser tydelig hvilken konto meldingene gjelder. Telefonen har full multitasking så brukeren kan, for eksempel, prate i telefonen mens filene lastes ned. Begge SIM-kontoene kan utføre oppgaver samtidig, helt uavhengig av hverandre.

Lansering Q2 2012

ViewSonic modeller har ulike installerte funksjoner for å tilrettelegge og effektivisere bruken for både profesjonelle og private brukere. SRS TrueMedia gir en bedre lydopplevelse, og PicSel Smart Office gir komplette redigeringsmuligheter i Microsoft Word, Excel og Powerpoint-dokument, i tillegg til Adobe PDF-filer. Med programmet kan du også se og gjøre endringer i filer som er lagret i ulike skyløsninger, som Dropbox og Google Docs, og skrive ut direkte via en trådløs skriver.

Powered by Labrador CMS