ZTE Grand Era LTE

Pressemelding fra ZTE 7. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE Grand Era LTE lanseres med Tech Data Norge

Smarttelefonen ZTE Grand Era LTE vil bli utgitt i april med Tech Data Norge som distributør, etter smarttelefonens nylige lansering i Hong Kong. Mobilen vil bli solgt som en SIM-fri enhet gjennom Tech Datas forhandlere på nett og i butikker.

– Vi er veldig stolte over å få arbeide sammen med Tech Data for å drive frem distribusjonen av våre high-end smarttelefoner i Grand-serien i et europeisk marked. Som den fjerde største produsenten av mobile enheter, ønsker vi å bygge opp vår merkevare og våre distribusjonskanaler. Tilskuddet av en så viktig forhandler er et stort steg for oss mot å gjøre ZTE-produkter tilgjengelig rundt om i verden, sier Ronen Hansen, salgssjef for mobile terminaler i ZTE Norge.

Grand Era LTE støtter FDD LTE-nettverk, og en 1.5 GHz dual-core prosessor og 1GB RAM gir brukerne en sømløs tilgang til spill og applikasjoner. Med sin 4.5 tommer skjerm med en oppløsning på 1280 x 720, er den godt tilpasset visning av både bilder og videoer. Utstyrt med et 8MP kamera, internt minne på 16GB og operativsystemet Android 4.0 Ice Cream Sandwich, har ZTE Grand Era LTE kraften og kvaliteten brukerne krever av en moderne smarttelefon.

– ZTE er på vei til å bli en stor, verdensomspennende produsent av mobile enheter av høy kvalitet til fornuftige priser. De utvikler gode, nye produkter som vi vet våre kunder vil ønske å kjøpe og som de vil få en god opplevelse med. Tech Data Norge er stolte over å være den første til å introdusere ZTE Grand Era LTE for det norske markedet, og vi ser frem til å se at mobilen blir en stor suksess, sier Thomas Tuft, Sales Manager Telecom hos Tech Data Norge.

Pris og tilgjengelighet

ZTE Grand Era LTE vil være tilgjengelig i Norge fra april 2013, og vil ha en estimert pris uten abonnement på 3500 kroner.

Nøkkelspesifikasjoner

Powered by Labrador CMS