ZTE Grand Memo

Pressemelding fra ZTE 26. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE Grand Memo og Dolby-samarbeid

ZTE lanserer Grand Memo 5.7 tommers mobil med Qualcomm Snapdragon 800-prosessor #ZTE Grand Memo

ZTE har lansert ZTE Grand Memo, en mobil med 5.7 tommer skjerm utstyrt med Qualcomm® Snapdragon™ 800-prosessor.

ZTE Grand Memo tilbyr den ideelle balansen mellom portabiliteten til en mobil og den store visningsflaten og berøringsinteraksjonen til et nettbrett. Den er utstyrt med en 5,7 tommers, høydefinert, 720 x 1280-skjerm og Qualcomm 800-prosessor med quad-core Krait CPUs og 2GB RAM. Kombinert med et 13MP bakovervendt kamera, 1MP kamera i front og en 1080 HD-videoavspilling, gir dette brukeren en multimedial opplevelse av høy kvalitet, perfekt for spill og video.

Grand Memo henvender seg til dem som alltid er på farten, med tale-respons som gjør at man på en sikker måte kan ta imot samtaler mens man kjører, en A-GPS og et navigasjonssystem for bilen. Den kommer med en HD-versjon av ZTEs Mifacor brukergrensesnitt som er spesielt tilpasset smarttelefoner for en enklere brukeropplevelse, og ZTEs Z Cloud-tjeneste for sikkerhet og tilgang hvor som helst gjennom skyen. Den er også utstyrt med et 3200mAH-batteri for lang standby-tid.

Qualcomm Snapdragon 800-prosessoren er tilpasset de beste mobil- og dataenhetene, designet for å levere en enestående brukeropplevelse, utvide mulighetene for sømløs datatilkobling og tilby en helt ny mobilopplevelse uten å gå på bekostning av batterikapasiteten.

– Qualcomm Snapdragon-plattformene er del av over 770 annonserte smarttelefoner og nettbrett, og vi er begeistret for å samarbeide med ZTE for å bringe Grand Memo til kundene, sier Raj Talluri, senior visepresident for produktutvikling hos Qualcomm Technologies.

Grand Memo har en tykkelse på slanke 8,5 mm, og setter sammen avansert ytelse med et pent utseende. 1080P HD-video med 13MP bakovervendt kamera, satt sammen med et 16GB lagringsminne, gir en skarp og detaljert filmopplevelse. Kombinert med høyhastighets LTE-evnene til Qualcomm Snapdragon 800-prosessoren, integrert Qualcomm WCN3680 802.11ac/.11n dual-band Wi-Fi, samt Bluetooth-løsninger for kommunikasjon over høy båndbredde, MHL og DLNA-tilkobling for mobil underholdning, gjør at ZTE Grand Memo passer godt for både privat og jobbrelatert bruk.

– ZTE har virkelig forsøkt å gjøre denne mobilen morsom for hjemmebruk og praktisk for bruk på jobben. Ved å kombinere disse faktorene, har ZTE utviklet en mobil enhet som passer i enhver situasjon, om den brukes til spill, musikk- eller videoavspilling, eller til sending av e-post, nyhetsoppdatering eller til oppringing når man er på farten. ZTE Grand Memo er virkelig en telefon for mennesker med en travel livsstil, sier Ronen Hansen.

ZTE Grand Memo – første smarttelefon med Dolby lydteknologi

Dolby Laboratories, Inc. (NYSE: DLB) og ZTE Corporation har annonsert et samarbeid hvor et bredt spekter av ZTEs mobiler og nettbrett vil bli utstyrt Dolby Digital Plus - en neste generasjons prosessor. ZTE Grand Memo vil være den første smarttelefonen utstyrt med Dolby lydteknologi, og som vist på Mobile World Congress i Barcelona, leverer Grand Memo en surround-lydopplevelse uten negativ effekt på telefonens batterilevetid.

Takket være Dolby Digital Plus og deres neste generasjons prosessor, vil ZTE Grand Memo ha følgende funksjoner:

En mer realistisk surround-lydopplevelse: Filmer, TV-programmer eller musikk som spilles på ZTE Grand Memos høyttalere eller hodetelefoner, vil oppleves med mer dybde og en virtuell surround-lydopplevelse.

Skarp og klar dialog: Dolbys lydteknologi kan oppdage dialoger og umiddelbart forbedre lydkvaliteten slik at samtalen blir enklere å få med seg.

Konsist volum: Dolbys unike volum-teknologi opprettholder et konsekvent volumnivå når brukeren går frem og tilbake mellom ulike former for innhold, som filmer eller internettinnhold, eller mellom ulike mediespillere.

Tilpasset tuning av Dolby-ingeniører: Produksjon av den mest naturlige og balanserte lyden med minst mulig støy og forvrenging krever tilpasset tuning utformet for å optimalisere spesifikke enheter, i dette tilfellet ZTE Grand Memo.

Ubetydelig belastning på batteriet: På grunn av Dolbys neste generasjons prosessor, kan kunder benytte seg av Dolbys lydteknologi uten å tømme batterikapasiteten.

Nøkkelspesifikasjoner for Grand Memo

 Android 4.1 - Jelly bean

 Tykkelse: 8.5mm

 5.7 tommer, HD.TFT, 16M farge, multi-touch kapasitiv skjerm

 Qualcomm Snapdragon 800 prosessor med quad-core Krait CPUs

 3200mAh standby-batteri

 Minne: 16GB Rom +2GB RAM

 Mifavour UI brukergrensesnitt

 WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, akselerometer, nærhetssensor, lyssensor, gyro

 LTE 100/50Mbps

 13MP Intelligent AF Camera med ansiktsgjenkjenning og panorama, 1MP kamera i front, 1080p HD-videoavspilling

Tilgjengelighet og pris

ZTE Grand Memo er utstilt på Mobile World Congress 2013 i Barcelona på stand 3C64/3C74, Hall 3. ZTE Grand Memo er forventet lansert i andre kvartal av 2013, med varierende spesifikasjoner mellom land og regioner.

Powered by Labrador CMS