Miele Scout RX1

Pressemelding fra Miele 30. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Miele Scout RX1:

Mieles første robotstøvsuger setter ny standard 

Mieles første robotstøvsuger er en skikkelig speider og navigasjonsmester. Scout RX1 dekker rommet mer systematisk og får jobben gjort raskere.

Miele Scout RX1 har et avansert navigasjonssystem. Mens de fleste robotstøvsugere vilkårlig dekker rommet på kryss og tvers, støvsuger Scout RX1 rommet mer systematisk. Det sparer tid og strøm.

Gyrosensor og kamera

Scout RX1 har en avansert gyrosensor som måler rotasjon og retningsforandringer, en teknologi som alene gir systematisk støvsuging. Men Scout RX1 har også et integrert digitalkamera som skanner taket i rommet flere ganger i minuttet. Samspillet mellom gyrosensoren og kameraet sikrer svært høy presisjon og effektivitet.

Syv infrarøde sensorer skanner dessuten rommet 180 grader og forhindrer kollisjoner med møbler og andre gjenstander. Og ytterligere tre sensorer sørger for at støvsugeren ikke faller ned trapper og lignende. Når jobben er gjort, returnerer Scout RX1 automatisk til basen for batterioppladning.

Trippelt rengjøringssystem og fire program

Scout RX1 er også svært effektiv og har et trippelt rengjøringssystem: På vanskelige områder som inntil vegger og møbler sørger to roterende koster for at skitten kostes til innsuget. En avtakbar opptaksbørste tar hånd om større partikler, mens en vifte transporterer finere støv til støvbeholderen. Sistnevnte har en kapasitet på 0,6 liter og fjernes med et enkelt trykk. AirClean-filteret sikrer ren luft i rommet.

Robotstøvsugeren har fire nyttige programmer. I Auto-modus støvsuges hele rommet. I Spot-modus dekkes et definert område på maks 1,8 kvm, f.eks. for å fjerne brødsmuler under kjøkkenbordet. I Corner-modus blir alle rom først støvsugd i Auto-modus og deretter hjørnene en ekstra gang. I Turbo-modus støvsuges hele rommet, men i rette linjer. Det halverer tiden sammenlignet med Auto-modus.

Sterk batterikapasitet

Med fulladet batteri dekker Scout RX1 et areal på opptil 150 kvm, tilsvarende cirka 120 minutters støvsuging. Ved støvsuging av større arealer returnerer den automatisk til basen for oppladning og gjenopptar støvsugingen etter cirka to timer på nøyaktig samme sted som den ble avsluttet. Selv etter 300 oppladninger har batteriet samme kapasitet som da det var nytt.

Pris og tilgjengelighet

Miele Scout RX1 er i salg i mai til en veiledende utsalgspris på kroner 7.317.

Powered by Labrador CMS