Miele S8-serie

Pressemelding fra Miele 30. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Komfortabel og effektiv støvsuging i toppklassen

Støvsugerne i Mieles nye og eksklusive S8-serie har luftfylte hjul og støtdempere for optimal betjeningskomfort. Toppmodellen S8 UniQ har i tillegg blant annet LED-belysning som fortsetter å lyse i 30 sekunder når den slås av for enkel plassering på mørke steder.

Med seks millioner solgte enheter og 16 testseire bare i Europa, er S5 fra Miele blant de siste tiårs mest suksessfulle støvsugere. Med etterfølgeren S8 tilbys nå enda bedre rengjøringseffekt, komfort og energieffektivitet samt mange nye patenterte produktfordeler. Serien er i salg fra mai.

Støtdemping og luftfylte hjul

For optimal betjeningskomfort har S8-serien det nye patenterte hjulkonseptet ”DynamicDrive”, som innebærer luftfylte hjul og støtdempere. Det gir perfekt fjæring når støvsugeren trekkes over eksempelvis dørterskler og gjør støvsugingen svært stillegående, spesielt på harde gulv med strukturert overflate.  

Flere motoralternativer

Den nye S8-serien har førsteklasses rengjøringseffekt og leveres med forskjellige motoralternativer. Vektlegger du maksimal motoreffekt, bør du velge power-motoren med 2200 watt. Er lavt energiforbruk viktig, samtidig som det ikke går på bekostning av rengjøringen, er modellene med efficiency- og silence-motor på 1200 watt en riktig løsning.

Komfortabel

Komforten er ivaretatt på mange måter. For eksempel må man ikke lenger bøye seg for å stille inn sugeeffekten. På alle modellene reguleres dette bekvemt via en fottast eller håndtaket. Støvsugere med automatikktrinn tilpasser sugeeffekten automatisk til de forskjellige gulvbeleggene. Det nye parkeringssystemet gir ekstra komfort ved at gulvmunnstykket hektes enkelt bak på støvsugeren når du tar en pause. På modeller med automatikktrinn kobles også motoren da automatisk ut, også uten standby-forbruk, og starter med effekttrinnet som sist ble brukt når du fortsetter støvsugingen.

En annen praktisk løsning er Comfort Rewind. Her er det tilstrekkelig med et kort trykk på fottasten for at hele lendningen spoles inn. Aksjonsradiusen på elleve meter gjør at S8-serien dekker en flate på over 380 kvadratmeter. Rørholderen på begge sider gjør at både høyre- og venstrehendte kan løfte og bære støvsugeren enkelt og komfortabelt.

Lekker og lett

S8 har en beskyttelseslist rundt hele støvsugeren. Denne er visuelt lekker og forhindrer skader på møbler og støvsugeren. Andre designelementer i alusølv er for eksempel på rammen rundt sugestussen, tasten til tilbehørsrommet, ventilasjonsgitteret, på/av-fottasten og kabelinntrekket

Med 5,4 kilo er S8 700 gram lettere enn forgjengeren, og alt tilbehør er integrert og skjult under lokket. Det er dessuten svært enkelt å kjøpe riktige støvsugerposer. S8-serien har Mieles meget enkle posesystem, hvor alle elementer som skal byttes er fargemerket. Anskaffer du en S8-støvsuger, kjøper du Mieles blå støvsugerposer og filtre – enkelt og greit.

På toppen av toppen: ”S8 UniQ“

Helt øverst i den nye toppserien står toppmodellen S8 UniQ. Den har alle egenskaper nevnt over og i tillegg et komforthåndtak med LED-lys som lyser opp området som støvsuges. Den har også integrert LED-belysning i parksystemet på sidene, som gir et behagelig lys og som fortsetter å lyse i cirka 30 sekunder etter at støvsugeren er slått av. Dette forenkler plasseringen av støvsugeren i mørke nisjer. Spesialfargen mahognibrun metallic, tilbehørsrommet med fløyelsaktig overflate innvendig samt forkrommede detaljer gir et eksklusivt og lekkert design.

S8 har veiledende priser fra kr 2.900 til 6.000.  

Powered by Labrador CMS