Philips Hue

Pressemelding fra Philips 7. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lysende julegaver

LED gir nye og spennende muligheter for belysning i hjemmet. Philips har flere lyse tips til julegavelista.

Belysningssystem Hue fra Philips er fleksibelt og gir nydelig stemningsbelysning på flere ulike måter. Lyset styres ved bruk av fjernkontroll eller gjennom en app på telefon eller nettbrett.  Vi har samlet noen julegavetips under.

For romantikeren

Hue Go er et mobilt og oppladbart stemningslys formet som en halvkule. Den kan plasseres både inne og ute og lyser i rundt tre timer på en oppladning. Ulike innstillinger og funksjoner, som valget mellom 16 millioner farger, gjør det mulig å skape en stemning til enhver anledning – fra energigivende dagslys, til varm og stemningsfull belysning på kalde vinterdager.

Veiledende utsalgspris er 899 NOK.

Til den interiørinteresserte

Hue Lightstrip Plus er et fleksibelt bånd med innebygde LED-dioder som kan plasseres under møbler som natt- eller stemningslys, eller bak yndlingsmaleriet som en ekstra ramme. Disse lysende båndene gir en unik mulighet til å fremheve detaljer hjemme, og det er bare kreativiteten som setter begrensninger. Båndene har over 16 millioner fargekombinasjoner, både varmt og kaldt lys, og kan skjøtes opptil ti meter. Har du allerede installert Hue-systemet kan lysbåndet styres fra telefonen eller nettbrettet via en app.

Veiledende utsalgspris er 719 NOK.

Til barna

SoftPal-lampene er lysende små venner som kan brukes som nattlys på barnerommet. Perfekte julegaver til de minste i familien. Nå er de også tilgjengelig som Spiderman eller Elsa og Olaf fra Frost. Lampene er oppladbare, robuste og mobile og kan ligge i sengen sammen med barnet da de er myke og uten skarpe kanter eller ledninger. En sikker og automatisk slukke-funksjon gjør at lampen slukker av seg selv etter fem minutter.

Veiledende utsalgspris er 159 NOK.

Powered by Labrador CMS