Strong Elixia batterilader

Pressemelding fra Strong Scandinavia 18. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Spar penger og spar miljøet - lad opp vanlige engangsbatterier !!

Med STRONGs nye innovative batterilader, er det nå mulig å lade vanlige engangsbatterier. Flere studier viser at de fleste ønsker å være miljøbevisst, men det må ikke være for dyrt. Nå kommer dette perfekte produktet - STRONG Elixia batterilader for engangsbatterier (alkaliske) og oppladbare batterier (Ni-MH, Ni-Cd).

Engangsbatterier kan lades opp til ca. 20 ganger. Dette forlenger levetiden for batteriene og den enkelte forbruker kan spare penger og oppnå mindre belastning på miljøet, til glede for oss alle. Det er en "vinn vinn" situasjon - spar penger og spar miljøet !!

Produktet er utstyrt med fire separate kretser for raskere lading og automatisk av-funksjon ved overoppheting, slik at sikkerheten er på plass. Hver gang man har oppladet fire batterier, har man en kostnadsbesparelse på 30-40 kr, som kan puttes på sparegrisen, da emballasjen er ment for gjenbruk, som sparegris.

"Vi har svært høye forventninger til dette produktet, og mener vi treffer tiden perfekt. Å være grønn og tenke på miljøet er populært i disse dager, spesielt hvis du også kan spare penger," sier direktør Kenn Jensen.

Mer om STRONG Elixia batterilader:

- Lader engangsbatterier (alkaliske)

  & Oppladbare batterier (Ni-MH, Ni-Cd)

- Batterityper AA og AAA

- Forleng batterilevetiden

- Individuell ladekretsen

- Automatisk avstenging ved overoppheting

- Lader på alle fire batterier samtidig

- LED-indikator viser ladestatus

- Gjenvunnet emballasje som sparegris

Det er forventet at Elixia batterilader vil være i de første butikkene i slutten av august til en veiledende pris på kr 329,. -

Powered by Labrador CMS