MILL MISTET APP-STYRINGEN

Mill WiFi (Gen. 3). Foto: Mill

– Vi setter pris på våre løsningsorienterte kunder, og det er gledelig å se at mange enheter som var offline nå er online igjen, sier Per Robertson i Mill.

Publisert Sist oppdatert
Per Robertson i Mill på IFA 2022. Foto: Jan Røsholm

Han er administrerende direktør hos den norske varmeovnprodusenten, som etter en serverfeil mandag 7. november fikk problemer med fjernstyringen av sine smartprodukter i tredje generasjon.

Da nye servere ble satt opp samme dag, viste det seg at fastvaren på smartproduktene ikke koplet seg opp mot den nye IP-adressen, slik de etter planen skulle. Enhetene som fortsatt er offline fungerer etter oppsatte tidsplaner og temperaturer, men må resettes for å kunne fjernstyres.

– Vi forsøker å finne en løsning der ny oppkopling skjer automatisk, sier Robertson til fagbladet Elektronikkbransjen den 15. november.

– De som er i nærheten, anbefaler vi å foreta en manuell resetting og tilkopling. De som har produktene et annet sted, som på hytta, anbefaler vi å gjøre dette neste gang de er der.

Inntil man får satt opp appen igjen, kan ovnene og de øvrige smartproduktene i tredje generasjon styres med knappene på produktet.

Så sent som torsdag før serverbruddet, kåret fagbladet Elektronikkbransjen Mills tredje generasjon varmeovner med wifi til «Årets smarthjemprodukt 2022/2023».

SKAN og SKAL

sine nettsider har Mill publisert hvordan en manuell tilkopling skal gjøres. Her vil det også komme oppdatert informasjon fra leverandøren. De som har koplet opp et tredjegenerasjons Mill-produkt etter 7. november, er ikke berørt av feilen.

– Vi beklager ulempen dette medfører, og arbeider intenst for å finne en løsning slik at alle Mills tredje generasjon-enheter igjen kan styres med Mill-appen, uten at de må resettes manuelt, sier Robertson.

Følgende produkter med serienummer SKAN og SKAL er berørt:

  • Generasjon 3-enheter (produsert i 2021 og 2022)
  • Panelovn: Mill Invisible og Glass WiFi
  • Oljeovn: Mill Gentle Air Oil filled radiator WiFi
  • Gulvovn: Mill Convection WiFi 1200W
  • Socket: Mill WiFi Socket
  • Luftkvalitetsensor: Mill Sense


Powered by Labrador CMS