Philips 258B6QJEB

Pressemelding fra MMD 24. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny PC-skjerm fra Philips med topp Quad HD-bilde på 25 kompakte tommer

• Ekstra smal ramme fjør at skjerme føles større

• Flicker-Free-teknologi reduserer øyetretthet

• SmartErgoBase for fleksibel ergonomisk justering

MMD, et ledende teknologiselskap og lisensiert partner for Philips Monitors, lanserer en ny 25-tommers PC-skjerm med AH-IPS LED-skjermpanel og Quad HD-oppløsning. Det betyr krystallklare bilder på en kompakt skjerm. Monitoren består av 65 prosent resirkulert plast, og er totalt uten PVC og BFR. Dermed står ingenting i veien for miljøvennlig produktivitet.

Quad HD med mindre skjermstørrelse

Den nye skjermen fra Philips gir overraskende skarpe og klare bilder i Quad HD med 2560x1440 eller 2560x1080 pixler. Hemmeligheten er et høyytelse skjermpanel med ekstrem pixeltetthet, takket være kilder med høy båndbredde som DisplayPort, HDMI og Dual link DVI. Den forbedrede strukturen til det avanserte AH-IPS-panelet sørger for førsteklasses fargegjengivelse, kjapp responstid og lavt strømforbruk sammenlignet med andre skjermer i bredt format.

Uansett om brukeren har behov for ekstremt detaljert informasjon til CAD-CAM-arbeid eller levende farger og klarhet til grafiske applikasjoner i 3D, vil denne kvalitetsskjermen fra Philips levere de krystallklare bildene brukeren etterspør. I tillegg har skjermen innebygde stereohøyttalere for multimedia og USB 3.0 for kjapp dataoverføring om smart mobillading. Alt i alt bidrar disse funksjonene til økt produktivitet.

Redusert øyetretthet

Takket være måten lysstyrken er kontrollert på skjermer med LED-baklys, vil brukere ofte oppleve flimmer på skjermen som kan føre til øyetretthet. Philips Flicker-Free-teknologi regulerer lysstyrken og reduserer flimmer for en langt mer komfortabel seeropplevelse, selv over lang tid. 

Ultrasmal ramme

Takket være state-of-the-art-panelet, er den ytre rammen på den nye Philips-skjermen bare 2,5 mm tykk. Kombinert med en sort matrisestripe på skjermen som bare er 3,5 mm, blir den totale rammen langt smalere enn vanlig, noe som gir minmal distraksjon og maksimal seerglede. Spesielt designet for flerkildevisning, spill, grafisk design og profesjonelle applikasjoner vil den ultrasmale rammen gi følelsen av en større skjerm. 

Miljø- og brukervennlig

I tillegg til miljøvennlig materiale med høy grad av gjenvunnet plast, har skjermen også flotte ergonomiske funksjoner. Det avanserte stativet SmartErgoBase gjør at skjermen kan senkes nesten helt ned til pulten for en mer komfortabel seervinkel. Lav høyde er ideelt for brukere som må bruke briller eller progressive linser mens de arbeider ved skjermen. Dette gjør også at brukere med forskjellig høyde kan stille inn skjermen til ønsket vinkel og høyde, noe som reduserer tretthet og belastninger. 

Den nye Philips-skjermen vil være tilgjengelig i slutten av september til en veiledende pris på NOK 3499,-

Tekniske spesifikasjoner – Philips 258B6QJEB

LCD paneltype, størrelse

AH-IPS LCD, 25" (63.4 cm)

Baklysteknologi

W-LED system

Maksimal oppløsning

2560 x 1440 @ 60Hz

Seervinkel

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Lysstyrke

350 cd/m²

SmartContrast-ratio

20,000,000:1

Pixel pitch

0.216 x 0.216 mm

Displayfarger

16.7 M

SmartResponse-tid

5 ms (Grey to Grey)

Tilkobling

VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMI, (digital, HDCP), DisplayPort, USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 with B.C.1.2), Separate Sync, Sync on Green, PC audio-in, Headphone out

Stativ

Height adjustment: 130 mm

Pivot: 90 degree

Swivel: -65/65 degree

Tilt: -5/20 degree

Godkjenninger og standarder

CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS

Powered by Labrador CMS