Solar PowerBank 6000 mAh

Pressemelding fra Sandberg 17. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Supert solbatteri fra Sandberg

Nå kommer det et helt rått reservebatteri fra Sandberg. Sammenlignet med tidligere versjoner er batterikapasiteten tredoblet og solcellenes effektivitet har økt til 250 %. Strømstyrken ved output er også mer enn doblet. Prisen derimot har kun økt med en tredjedel.

Det er ikke mer enn et halvt år siden Sandbergs første solbatteri kom på markedet. Den gang lå spesifikasjonene på 2000 mAh batterikapasitet, 100 mA solcelle og 1 A output. Nå snakker vi i stedet om 6000 mAh batterikapasitet, 250 mA solcelle og 2,1 A output. Vi nærmer oss altså det punktet hvor man på en solrik dag kan produsere strøm like raskt som man bruker den på en vanlig smarttelefon.

Og hvis det er en overskyet dag eller hvis det er natt, så har man et veldig kraftig reservebatteri til rådighet.

Anders Petersen, produktsjef hos Sandberg A/S, sier: "Vi tar alle tilbakemeldinger fra brukere veldig seriøst. Etter lanseringen av den tidligere versjonen mottok vi ønsker om større batterikapasitet og kraftigere solceller. Siden brukerne vet hva de vil ha, har vi kommet dem i møte med dette nye og kraftige produktet. "

Med en kraftigere output på 2,1 A betyr det at også nettbrett som f.eks. iPad kan lades opp med Solar Powerbank.

Solar PowerBank 6000 mAh vil snart være tilgjengelig i vanlige butikker og på nett. Veil. utsalgspris inkl. mva: kr 489,00

Powered by Labrador CMS