Targus Universal In Car Tablet Holder

Pressemelding fra Targus 28. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny iPad-holder gir ro i baksetet på bilen

Lange kjøreturer kan være en utfordring for barna i baksetet, men med en ny og fleksibel iPad/nettbrettholder til nakkestøtten på bilsetet, kan barna se film og slappe av under bilturen. Nettbrettholderen passer til nesten alle nettbrett og bilseter, og den kan foldes sammen og legges i setelommen etter bruk.

En lang kjøretur kan fort bli kjedelig for barna, og det kan være vanskelig å sitte stille i baksetet på bilen. Uro og bråk i baksetet kan også skape frustrasjoner for foreldrene i forsetet. Derfor lanserer Targus nå en smart nettbrettholder til nakkestøtten, som kan gjøre de lange kjøreturene morsommere for barna. Med nye Targus Universal In Car Tablet Holder kan man nemlig plassere iPad og andre nettbrett i nakkestøtten på bilsetet istedenfor de dyre, innebygde DVD-skjermene.

Et smart klikksystem med dreiehjul gjør det lett å tilpasse holderen til alle former for nettbrett. Tre holdere av skumgummi – to under og en over – gir en myk bakside slik at nettbrettet sitter trygt fast i nakkestøtten, også ved bråbrems og fartsdumper.  Holderen gir en perfekt synsvinkel når man skal se film i baksetet, slik at barnet eller de voksne slipper å holde iPaden i hånden eller bli anspent i nakken.

Passer til alle bilseter

Targus’ universalholder skiller seg fra tradisjonelle DVD-skjermer til bilseter ved at den fleksibelt er tilpasset forskjellige typer nettbrett, og med en praktisk stropp passer den til alle mulige bilseter, uansett bilmerke eller setestørrelse. En annen fordel er at man slipper å kjøpe et innebygget DVD-sett som kun kan brukes i bilen – man kan bruke nettbrettet eller iPaden man allerede eier. 

Holderens kompakte design gjør også at den lett kan gjemmes i setelommen etter bruk.

Fjernkontroll fjerner frustrasjoner Hvis man gjerne vil unngå at barna lener seg frem i selen – eller at foreldrene må ta av seg selen – for å betjene skjermen, spole, skru opp/ned lyden, velge film eller lignende, kan man investere i den lille iPad-fjernkontrollenTargus Bluetooth Media Remote.  

Med den kan barna sitte trygt i setet med selen fastspent mens de betjener iPaden – eller foreldrene kan ta styringen på lydnivået fra forsetet. Fjernkontrollen er på størrelse med en liten mobiltelefon, så den kan lett oppbevares i setelommen sammen med nettbrettholderen.

Targus Universal In Car Tablet Holder (AWE77EU) koster 299 kr.

Targus Bluetooth iPad® Media Remote (AMR04EU) koster 499 kr.

Powered by Labrador CMS