Samsung Gear S2

Pressemelding fra Samsung 6. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung Gear S2 – endelig i norske butikker

 Samsung Electronics Co., Ltd., lanserer i dag Gear S2, smartklokken som tar et stort skritt frem fra sin forgjenger med et helt nytt rundt display og et optimalisert og intuitivt brukergrensesnitt. Gear S2s unike rotérbare bezel-ring, kombinert med en hjem- og tilbake-knapp, gir deg presis og behagelig kontroll i alle situasjoner.

– Smartklokker blir stadig mer populære, men har tidligere fått kritikk for at de kan oppleves og se klumpete ut. Med Gear S2 har vi funnet et stilrent design som er mer diskret. Med bezel-ringen er også brukergrensesnittet forbedret, noe som gjør klokken langt enklere å bruke, sier Erik Borgvall, produktsjef for wearables i Samsung Norden.

Med Gear S2 kan du ta imot og se varslinger eller send meldinger direkte fra håndleddet, se hvordan du når dine treningsmål med en 24-timers aktivitetslogg eller oppdag nye applikasjoner tilpasset det runde displayet. På innsiden skjuler det seg en 1-GHz dual core-prosessor, som med nyeste Tizen OS og en batteritid på to til tre døgn, enkelt utfører enhver oppgave. Klokken er utrustet med NFC som tilrettelegger for funksjoner som mobil betaling og elektroniske nøkler.

– Gear S2 er fullt kompatibel også med andre Android-enheter med Android versjon 4.4.2 eller nyere, og per dags dato er det allerede omtrent 1000 applikasjoner tilgjengelige for klokken. Bruksområdene er mange, blant annet til trening eller underholdning, og vi har en målsetning om at utvalget skal øke opp til 3000 innen slutten av året, sier Borgvall.

En klokke for enhver smak

Gear S2 kommer i to versjoner: Gear S2 Classic som med sin svarte klokke med lærarmbånd gir et sofistikert og tidløst preg, og Gear S2 for deg som er aktiv eller bare setter pris på et sporty og minimalistisk design. Klokken kommer også i to fargealternativer: mørk grå eller sølv med hvitt armbånd. For å tilpasse smartklokken til din personlige stil kan du endre displayets bakgrunn og enkelt bytte armbånd etter anledning eller humør. Til Gear S2 Classic finnes det skinnremmer i tre ulike farger; sort, brun og grå, men du kan også bruke vanlige klokkeremmer.

Gear S2 lanseres 6. november til følgende anbefalte priser:

Gear S2: 3490 kroner

Gear S2 Classic: 3990 kroner

Powered by Labrador CMS