Samsung Gear S3

Pressemelding fra Samsung 2. desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå er Samsung Gear S3 her – en innovativ smartklokke som kombinerer sofistikert design med ny teknologi

I dag begynner salget av Samsung Gear S3. Den innovative smartklokkens design er inspirert av tradisjonelt håndtverk og kommer i to ulike modeller: Classic, for den som setter pris på elegant klokkedesign, og Frontier for den eventyrlystne. De to modellene er begge utrustet med samme funksjoner, som innebygd GPS, høyttaler/mikrofon, pulsmåler, samt at de har en batteritid på opptil fire dager. De er også begge vann- og støvavstøtende.

– Gear S3 er et bevis på at grensen mellom teknologi og mote nå begynner å viskes ut. Siden 2013, da vi lanserte vår første smartklokke, har vi endret både uttrykk og funksjoner. Vi har lyttet til forbrukernes behov og bygd videre på deres ønsker. Gear S3 er en kombinasjon av banebrytende teknologi og klassisk klokkedesign, sier Ardelan Sohrevardi, Nordisk Produktsjef for tablets og Wearables i Samsung.

Designet har hentet inspirasjon fra den tradisjonelle urmakerkunsten og er utviklet i samarbeid med den sveitsiske klokkedesigneren Yvan Arpa. Ved hjelp av den nye funksjonen Always On, vises urskiven selv når skjermen ikke er i bruk og gir på denne måten inntrykk av at smartklokken er en vanlig klokke. Gear S3 har en 22 mm klokkerem som gjør klokken kompatibel med de fleste remmene i en vanlig klokkebutikk. I tillegg til å mikse og matche remmer kan du skape din egen unike stil ved å designe urskive etter eget ønske.

Tidløs utenpå, nyskapende inni

Bak designet skjuler det seg en mengde funksjoner og innovativ teknologi, blant annet innebygd GPS for navigering eller registrering av for eksempel en løperunde. Med Samsungs S-Health app og klokkens pulsmåler kan du enkelt ha oversikt over din daglige mosjon, da funksjonene automatisk registrerer en rekke treningsformer og øvelser uten at du trenger å registrere hva du ønsker å måle. I tillegg gjør IP68-sertifiseringen at en ikke trenger å bekymre seg for regn, svette eller støv. Dette, sammen med fire dagers batteritid, samt muligheten for å bruke hansker gjør Gear S3 til en trofast følgesvenn i alle situasjoner.

Med Gear S3 kan du trygt la mobilen bli i vesken men likevel ha full kontroll på alt som skjer. Bestem selv hvilke notifikasjoner du vil ha på håndleddet, og benytt muligheten til å svare på samtaler, meldinger og mail, samt få de siste oppdateringene fra dine favoritt-apper uten å bruke mobilen.

Smartklokker – et segment i kraftig vekst

Markedet for smartklokker i Norden har hatt en stor og positiv utvikling siden 2013. Nye tall fra GfK viser blant annet at den totale økningen for segmentet var på 557 prosent* i antall solgte enheter i 2015, sammenliknet med 2014. I 2016 forventes økningen å være rundt 36 prosent sammenliknet med fjoråret. Det nordiske markedet for premium-smartklokker har frem til oktober økt med 64 prosent** sammenliknet med antall solgte enheter for hele 2015.

– Det er kjempegøy å se at det er en positiv trend for hele smartklokke-segmentet. Vi har selv merket dette gjennom en kraftig økning i antall forhåndsbestillinger av Gear S3 sammenliknet med tidligere modeller. Vi ser også økt interesse for våre smartklokker fra flere typer forbrukere, hvilket må bety at vi lykkes med å tiltrekke oss en bredere målgruppe en tidligere, avslutter Ardelan Sohrevardi.

Samsung Gear S3 Frontier og Gear S3 Classic er nå tilgjengelig i butikk til en veiledende pris på 3999 NOK

Fakta: Samsung Gear S3 kommer med 1.0 GHz Dual Core-prosessor, en sirkulær Super AMOLED-skjerm på 1,3 tommer (360 x 360) 278ppi. Full Color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass SR+. Operativsystem Tizen Wearable Platform 2.3.2, 22 mm klokkerem. 4GB internminne og 768MB RAM-minne. Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, Gear S3 har et mål på 46 x 49 x 12.9, Gear S3 Frontier veier 62 g, Gear S3 Classic veier 57 g. NFC, MST, GPS/Glonass. Batteri 380mAh, trådløs lader (WPC Inductive), Batteritid: 4 dager. Sensorer: Accelerometer, Gyro, HRM, Ambient light. IP68-klassifisering, Kompabilitet: Android 4.4 eller nyere og minimum 1.5GB RAM.

Powered by Labrador CMS