Samsung Xcover

Pressemelding fra Samsung 11. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung utvider sin robuste smarttelefon-serie Xcover

IP67-klassifiserte Galaxy Xcover 3 med 4G og NFC fungerer like bra på kontoret som ute i felten.

Samsung utvider nå serien Xcover med lanseringen av Galaxy Xcover 3. Den nye modellen er tilpasset de som arbeider i røffe omgivelser, og som ønsker en rask telefon med lang batteritid og 4G-støtte som er vann- og støvavstøtende. Den nye modellen har dessuten doblet lagringskapasitet sammelignet med forgjengeren Galaxy Xcover 2.

Galaxy Xcover 3 – robust og smart

Galaxy Xcover 3 er robust uten å gi avkall på ytelse eller utseende. Den har et robust, men samtidig tynt og stilfullt format, og den ergonomiske formen gjør den lett å holde og bruke selv med hansker. Skjermens størrelse har økt fra 4,0 til 4,5 tommer sammenlignet med forgjengeren Xcover 2, noe som forenkler navigering og tekstinnmating. Telefonen er vanntett ned til 1 meter i 30 minutter og helt støvtett, i tråd med klassifiseringenene IP67 og MIL-STD 810G.

Galaxy Xcover 3 er utrustet med et kraftfullt batteri som holder lenge. Batteritiden kan også forlenges ytterligere med Ultraenergi sparemodus, slik at 10 prosent holder til hele 24 timer standby-tid. Det minsker risikoen for at batteriet blir tomt ute i felten eller langt fra nærmeste lademulighet.

Et trygt valg

Galaxy Xcover 3 er bygget for sikkerhet, og er utrustet med Samsung KNOX (med støtte for KNOX Workspace), den trygge mobilplattformløsningen som tilbyr avansert datasikkerhet med tydelig dataseparering. Behovet for kompatibilitet med eksisterende infrastruktur, for eksempel synkronisering mot MDM (Mobile Device Management), Active Directory og MS Exchange-servere, oppfylles også av Galaxy Xcover 3. Med utvidet RAM-minne øker ytelsen for å kunne synkronisere og bruke bedriftsdata og apper.

Xcover 550 – for enklere behov

Senere i år presenteres knappetelefonen Xcover 550, en feature-telefon egnet for små bedrifter og organisasjoner som ikke krever tilgang til interne data ute i feltet. Den har støtte for grunnleggende funksjoner som taleanrop og SMS. Akkurat som Xcover 3, har Xcover 550 et robust ytre og IP67-sertifisering.

Galaxy Xcover 3 og Xcover 550 blir tilgjengelig i butikk i løpet av april til anbefalte priser 2 500 kroner og 1 300 kroner.

Powered by Labrador CMS