Sennheisers Speakerphone-serie

Pressemelding fra Sennheiser 9. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sennheisers Speakerphone-serie:

En førsteklasses portabel høyttalertelefon med eksepsjonelt design og enestående lydkvalitet

På ISE 2016 vil Sennheiser vise sine profesjonelle løsninger for forretningskommunikasjon og konferanser i full bredde, blant annet Speakerphone-serien. SP 10 og SP 20 portable høyttalertelefoner har som sin målgruppe forretningsfolk med behov for fleksibelt konferanseutstyr, folk som dessuten krever eksepsjonelt design, førsteklasses lyd og brukervennlighet. Med Sennheisers Speakerphone-serie blir det enkelt å gjennomføre både egne private telefonkonferanser og konferanser for små grupper, via PC eller mobil/nettbrett på kontoret, hjemme eller på reise.

Sennheisers Speakerphone-serie leverer Sennheisers kjente HD lydkvalitet i et stilig og iøynefallende design. Speakerphone-serien har allerede mottatt German Design Award 2016 og de prestisjetunge designprisene 2014 red dot og 2014 iF. Serien løfter den en gang så anonyme konferansetelefonen for møterom opp til “må ha”-nyvinninger for arbeidsplassen. Dette viser Sennheisers legendestatus og ikoniske design på sitt beste, samtidig som serien er et tydelig stil-statement for ethvert kontor og skrivebord.

Forretningsfolk kan nå på en enkel måte både avvikle personlige samtaler og ha konferanser for små grupper: Begge modellene er av typen “plugg inn og snakk”. SP 10 koples til PC/softphone, mens SP 20 koples til PC/softphone via USB-kabel eller mobiltelefon/nettbrett via 3,5 mm jackplugg. Med versjonene SP 20/20 ML kan konferansedeltakerne dessuten tilkoples via mobiltelefon og PC. Speakerphone-serien er sertifisert for Skype for Business og optimalisert for alle store UC- og softphone-merker, og vil fremme produktivitet og ytelse uansett hvor og når det er behov for den.

Andreas Bach, President hos Sennheiser Communications, uttaler: “Det er en økende trend mot at forretningsfolk jobber mer fleksibelt via gruppesamarbeid og konferanser med smågrupper, både når man flytter seg rundt i kontorbygg, foretar ad hoc-samtaler gjennom arbeidsdagen og når man er på reise. Med serien Speakerphone har Sennheiser lagt en ny kategori portable konferanseløsninger til sin omfattende produktportefølje. Den er designet for å forbedre produktivitet og ytelse både når man jobber på kontor og for dem ute i felten. Systemet byr på overlegen stemmeklarhet og kvalitetsdesign. Kombinert med vårt eksisterende utvalg av kablede og trådløse hodetelefoner for kontor, kontaktsentre og ‘Unified Communications’ tilbyr vi nå en omfattende verktøykasse for forretningsfolk – uansett hvilket behov de har.”

Som en tilbyder av førsteklasses hodesett- og høyttalertelefonløsninger kan Sennheiser bistå bedrifter med å møte de stadig økende forventningene som forretningsfolk har om bedre og mer fleksibel kommunikasjon og samarbeid på arbeidsstedet, og som må være basert på førsteklasses lydkvalitet. Sennheiser leverer overlegen lydkvalitet, komfort og kvalitetsdesign for å bidra til å møte disse raskt skiftende behovene.

Speakerphone SP 10 og SP 20 er basert på Sennheisers lederskap innenfor lyd og utnytter Sennheisers HD lydkvalitet, stemmeklarhet og ekkokansellering. Slik får man en fullgod kommunikasjonsopplevelse både for bruker og lytter. Og systemet erstatter altså standardkvalitets PC-er og høyttaler og mikrofon i mobiltelefonen ved telefonkonferanser. Med “dual talk”-funksjonen i Sennheisers Speakerphone-serie kan man naturlig bryte inn i en samtale, dette gir bedre interaksjon i samtalen.

Det intuitive brukergrensesnittet i Sennheisers Speakerphone-serie, med “clear call”, volumkontroll og dempeknapp for mikrofonen, gir enkel håndtering av samtaler samt håndfri bruk, uavhengig av hvor man er. Med denne serien kan man dessuten spille musikk når man ikke ringer, med en lydkvalitet som forbedres av integrert eq for musikk.

Powered by Labrador CMS