Skype på PS Vita

Pressemelding fra Skype 25. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skype gir deg videosamtaler på PlayStation®Vita

Skype, nå tilgjengelig for nedlasting via PlayStation®Network, markerer den første gangen videotelefoni blir tilgjengelig på PlayStation

Skype kunngjorde i dag at videotelefonisystemet Skype nå er tilgjengelig til det håndholdte underholdningssystemet PlayStation®Vita (PS Vita). Dette er den første gangen Skype blir tilgjengelig for et mobilt spillsystem. PS Vita-systemet, som ble lansert tidlig i 2012, får muligheter for videotelefoni og vanlig telefoni, både på WiFi- og 3G-modellen*. PS Vita-systembrukere kan laste ned programmet uten ekstra kostnad fra "Social"-kategorien på PlayStation®Store i dag i hele PAL-territoriet.           

“Brukerne våre setter pris på å kunne bruke Skype-funksjoner når som helst og overalt hvor de ferdes,” sier Manrique Brenes, Senior Director of Emerging Opportunities hos Skype.

“Med lanseringen av Skype til PS Vita, tar vi et nytt steg mot det endelige målet med å gjøre Skype tilgjengelig på alle plattformer, over hele verden, samtidig som vi tilfredsstiller kravene til eksisterende PlayStation-brukere om videosamtaler på en spillkonsoll.”

Skype på PS Vita-systemet kjører i bakgrunnsmodus mens man bruker spill eller andre programmer** og brukerne kan sette spill i pause, ringe og gå tilbake til spillet etter de har snakket ferdig. I tillegg kan man bytte mellom fremre og bakre kamera på PS Vita-systemet mens man bruker Skype. På denne måten går du aldri glipp av en samtale mens du spiller eller bruker en annen app. PS Vita-systemet har en 5” OLED-berøringsskjerm, to analoge spaker, styreplate på baksiden, to kameraer og innebygget mikrofon.

Hvis du vil ha mer informasjon om Skype til PS Vita, kan du gå til skype.com, http://eu.playstation.com/psvita eller psvita.com

Powered by Labrador CMS