ZTE Grand X

Pressemelding fra ZTE 20. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE lanserer superrask og avansert spilltelefon

ZTE Grand X - smarttelefon med stor, detaljrik skjerm og superrask video- og spillfunksjon

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, har lansert ZTE Grand X smarttelefon, med to kjerners prosessor, og tar dermed steget videre og når ut til et bredere publikum med helt nye video- og spillfunksjoner for mobil.

ZTEs Grand X kombinerer en NVIDIA Tegra 2-prosessor med Android 4.0, og leverer en mobil som er rik på multimediefunksjoner og proppfull av underholdning. Den kraftige prosessoren sikrer hurtig nedlastningshastighet og videobehandling, og kombinert med den detaljrike skjermen med 16 millioner fargenyanser og Dolby filmatisk surround-lyd, tilbyr Grand X den ultimate mobile underholdningsopplevelsen. NVIDIA Tegra-prosessoren gjør at spillopplevelsen blir dynamisk, hurtig og med imponerende grafikk. Spillene oppleves med effektfull interaktiv gjengivelse, med konsoll-kvalitet på alle spill. Med kun et tastetrykk får brukeren tilgang til et bibliotek med verdens beste mobile spill på Tegra Zone.

Grand X inneholder en rekke tilkoblingsmuligheter inkludert, Bluetooth, trådløst nettverk (WiFI) og DLNA, som gir brukeren muligheten til å dele filer og innhold på tvers av ulike enheter som TV, printer, kamera, nettbrett og andre multimedieenheter.

Tekniske spesifikasjoner

Prosessor: NVIDIA Tegra 2, Dual-core (AP20 Dual Core 1GHz)

Skjermstørrelse: 4.3” – 16M QHD (960 x 540)

Modem: NVIDIA i450 (HSDPA Cat14, 21Mbps)

Vekt: 110g Størrelse: 127mmx64.6mmx9.9mm

Tilkoblingsmuligheter: Bluetooth 2.1, WiFi, DLNA

Kamera:  Dual Camera 5MP AF Flash/0.3 MP

Minne: 4GB + up to 32GB Micro SD

RAM: 512 MB Lagringskapasitet: 4GB, expandable to 32GB (Micro SD)

OS: Android 4.0 (ICS) Batteri: 1650 mAh Li-Ion

Annet: Dolby Mobile Sound / HD Voice / HD video capture and playback / Facetones / Evernote / Documents to go / Tegra Zone (Gaming Marketplace)

Pris og tilgjengelighet

ZTE Grand X blir tilgjengelig i Norge i løpet av tredje kvartal, og får en svært konkurransedyktig pris. Pris og tilgjengelighet blir annonsert når det foreligger.

Powered by Labrador CMS