ZTE Blade lll

Pressemelding fra ZTE 21. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE lanserer Blade III

Med 4” skjerm, ti ganger mer lagringsminne og oppgradert operativsystem, kan mobilbrukerne nyte en unik multimedieopplevelse til en svært lav pris

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, lanserer i dag ZTE Blade lll, den tredje i rekken av Blade-telefoner. ZTE Blade lll har sin verdenspremiere i det nordiske markedet og kombinerer høy ytelse med et konkurransedyktig prisnivå. Smarttelefonen tilbyr et utvidet lagringsminne, 4 tommers skjerm og Android 4.0 oppgradert operativsystem, og utvider brukerens muligheter ved å tilby ekstra stor lagringsplass til bilder, musikkapplikasjoner, samt video- og spillopplevelser. Med Blade lll fortsetter ZTE sin visjon om å levere bedre ytelse til en lav kostnad.

- Med Blade lll har vi vært ekstra oppmerksomme på våre brukere. Vi har fokusert på større skjerm og utvidet lagringsplass. ZTE Blade lll er den første smarttelefonen i denne prisklassen med en 4 tommers berøringsskjerm og Android 4.0. Dette gir brukerne muligheter til å ta del i en unik multimedieopplevelse, uten å måtte kompensere på pris, sier Ronen Hansen, salgssjef i ZTE Norge.

ZTE Blade lll er en brukervennlig smarttelefon, med trådløs tilkobling, 4” WVGA berøringsskjerm, og 2.5 GB lagringsminne som kan utvides med 32 GB minnekort. Kameraet på 5 megapiksler med autofokus og støtte for standard video og lyd inkluderer MPEG4 og AAC+ som gjør det enkelt og morsomt å se videoer, bruke sosiale medier og høre på musikk.

Pris og tilgjengelighet

ZTE Blade lll blir tilgjengelig i løpet av oktober, og får en veiledende pris på 1300 kroner.

Tekniske spesifikasjoner

 4 tommer WVGA (800x480) 262K TFT berøringsskjerm

 Vekt: 130 gram

 Størrelse: 123 mm x 63.5 mm x 10mm

 1GHz Qualcomm MSM 7227 A-prosessor

 Android 4.0

 Minne: ROM 4 GB, ca 2.5GB tilgjengelig for brukeren, RAM 512 MB

 Støtte for Micro SD-minnekort på 32 GB  

 5.0 megapiksel AF-kamera

 HD-lyd, Dual Mic

 Mobilstandard: HSDPA (7.2Mbps) /UMTS/ GSM/GPRS/EDGE 

 Lydstandard: MP3, AAC, AAC+, midi, wav, AMR-NB

 Dolby, DLNA

 Video standard: MPEG4, H.263, H.264

 Standard for trådløs tilkobling: Bluetooth™ 2.1, A2DP, GPS, WiFi 802.11 b/g/n

 Batterikapasitet: Li-ion1600 mAh

 FOTA (Firmware Over-the-Air) – funksjon som brukes for en smidig oppgradering av smarttelefoner.

 FM-radio

Powered by Labrador CMS