ZTE Nubia Z5

Pressemelding fra ZTE 13. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTEs toppmodell Nubia Z5 klar for Norge

Telekomgiganten ZTE utfordrer de etablerte smarttelefonprodusentene i Premium-segmentet med en ny Android-basert modell.

Kombinasjonen av utsøkt design og topp funksjonalitet skal bidra til at nordmenn trykker Nubia Z5 til sitt bryst.

Den verdensledende telekomgiganten ZTE melder at selskapets flaggskip innen smarttelefoner i Premium-segmentet, Nubia Z5, blir å få i norske butikker i løpet av kort tid. Nubia Z5 kommer med avanserte funksjoner for den kresne smarttelefonbruker og uovertruffen teknologi som sikrer økt brukervennlighet og stabilitet samt ypperlig fotofunksjonalitet. ZTE har samarbeidet med den italienske designeren Stefano Giovannoni om en smarttelefon som skiller seg ut fra mengden – både med hensyn til utseende og brukervennlighet.

– Med Nubia Z5 henvender vi oss til smarttelefonbrukere som forventer seg en funksjonalitet og design utenom det vanlige. Mange har ønsket seg et alternativ til de dominerende merkene. Med Nubia Z5 får brukeren en supermobil som utstråler personlighet og karakter, sier Reidar Mouhleb i ZTE Norge.

Nubia Z5 kan i løpet av kort tid kjøpes både via nett og i butikker over hele Norge. Prisen på Nubia Z5 forventes å ligge på ca. NOK 4000.