Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge, kommer med ny tjeneste. Foto: Telia

UBEGRENSET DATA FRA TELIA

Telia lanserer Data Boost, som lar kundene bruke ubegrenset med data i en kort periode for en fast sum.

Publisert

Med Data Boost kan kunder surfe ubegrenset i én eller tre timer til en pris på henholdsvis 19 eller 39 kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Ved hjelp av ett tastetrykk kan Telia-kunder nå motta en ubegrenset datamengde for tidsbegrensede perioder.

– På samme måte som Telia-kunder legger til ekstra mobildata ved ett enkelt tastetrykk i appen vår Mitt Telia, kan de nå motta ubegrensede datamengder i perioder hvor man vet mobilen vil trekke mye data og vil surfe bekymringsfritt. Dette er en fantastisk nyhet spesielt for folk som ser mye serier, filmer og sportsbegivenheter og hører på musikk eller radio, sier Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge, i meldingen.

Fra 2016 til 2017 økte den gjennomsnittlige mobildatabruken blant Telias kunder med 54 prosent, og selskapet venter at utviklingen vil fortsette. I Telia-nettet registreres det økt trafikk i mobilnettet i forbindelse med sportsbegivenheter, noe det er mange av i 2018.

– I 2018 er det mye som skjer og først ut er de olympiske leker i den sørkoreanske byen Pyeongchang. Startskuddet for arrangementet er 9. februar, og vi vet at mange av våre kunder vil sette pris på å kunne strømme øvelsene på mobilen uten å være bekymret for å bruke opp datakvoten. Data Boost er perfekt til stunder som dette, hvor man vil strømme store mengder data over kortere perioder. Enten det er på bussen, toget, hytta eller jobb, sier Jamne.

Powered by Labrador CMS