Raumfeld One S

Pressemelding fra Raumfeld 10. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Raumfeld utvider sitt tilbud av trådløs stereolyd med «One S»-stereosystem

Kombinasjonen av to One S-er gir ekte trådløs hifi-lyd i stereomodus, perfekt for små rom og leiligheter

Raumfeld, produsentene av hifi-strømmehøyttalere for flere rom, annonserte i dag at de har utvidet sitt stereosystemtilbud til å inkludere One S. Musikkelskere vil kunne kombinere de to One S-ene og få et fullstendig stereosystem i ekte trådløs hifi.

One S er perfekt for små rom og leiligheter. Tidligere var den kun tilgjengelig som en enkelthøyttaler, men musikkelskere kan nå oppleve en lyd som er nesten like rik og kraftfull som de andre stereosystemene i Raumfeld-serien, slik som Stereo Cubes og Stereo M.

Vakker design og enkelt oppsett

Raumfeld One S er liten, men har en vidunderlig utforming som det virkelig er futt i. Den moderne, minimalistiske designen har blitt belønnet med en Red Dot Award. Lyd av høy kvalitet betyr dessuten at musikken spilles slik artistene vil at den skal høres.

Oppsettet er raskt og enkelt. Forbrukerne får tilgang til begge One S-ene via Raumfeld-appen, som er tilgjengelig på Android™ og iOS®. De to høyttalerne kan kobles sammen og settes i stereomodus gjennom appens innstillinger og romkonfigurasjon i noen få enkle trinn. Deretter kan brukerne hygge seg med tjenester som TIDAL, lokale radiostasjoner eller sin egen musikk. Hvis brukerne alt har Raumfeld-appen, må de bare oppdatere den for å få de forbedrede stereofunksjonene gjennom to Raumfeld One S-er.

Teknisk raffinement og imponerende lyd via One S

Den toveis koaksiale tilpasningen av Raumfeld One S består av en 90 mm basshøyttaler med langt slag og en utstikkende 25 mm diskanthøyttaler. Dermed garanteres en nesten punktformet lydkilde for svært presise og detaljerte gjengivelseskvaliteter. Til tross for sin kompakte størrelse, oppnår Raumfeld One S lave frekvenser for en solid og kraftig bassgjengivelse. To 95 mm brede passive basselementer på sidene gir den vesle One S offisiell bass. Takket være den støysvake 50-watts forsterkeren i klasse D, produserer One S høy kvalitet uten forvrengning.

Powered by Labrador CMS