Raumfeld One M

Pressemelding fra Raumfeld 4. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Raumfeld One M – en fantastisk høyttaler for strømming

Raumfeld lanserer en kompakt alt-i-ett løsning for internettradio, strømmetjenester og digitale musikksamlinger

Raumfeld presenterer en ny og forbedret kompakthøyttaler for strømming, Raumfeld One M. Med fire separate knapper får du direkte tilgang til favorittene dine blant internettradiostasjoner, strømmetjenester og egne spillelister. Denne moderne kjøkkenradioen gir deg overlegen hifi-lyd og støtter lydfiler uten tap av lydkvalitet.

"One M er vår bestselgende inngangsmodell for musikkstrømming i alle rom i hjemmet. I denne nye og forbedrede versjonen har vi innført en funksjon mange kunder spør etter," forklarte produktsjef Maximilian Boit. "Fire direkte-valgs-knapper på enheten gir tilgang til kundens favorittstasjoner og spillelis-ter."

Den nye Raumfeld One M er en kompakt løsning med én høyttaler for dem som ikke vil kompromittere med lydkvaliteten, med en innebygd subwoofer som peker nedover for kraftig bass helt ned til 62 hertz, en 120 watts forsterker for å fylle rommet med lyd, og muligheten til å spille av lydfiler med hifi-lydkvalitet - alt i en enhet på størrelse med en brødboks.

Raumfeld One M's silkehvite lakk understrekes av elegante direkte valgknapper og en volumknapp i solid aluminium.

Kjøkkenradio 2.0

De fire direktevalgsknappene foran på

radioen kan programmeres til valgfri internettradiostasjon, spillelister fra din egne musikksamling, og mange populære

musikktjenester.

"Tidligere enheter fra Raumfeld krevde enten en Raumfeldkontroller eller Raumfelds gratidsapp for iOS eller Android for å virke," forklarte Boit. "Den nye One M er beregnet som en nåtids-

utgave av kjøkkenradioen, siden ikke alle har en kontroller eller smarttelefon for hånden før

dagens første kaffekopp."

Den nye One M er nå tilgjengelig påwww.raumfeld.com for 3 699 kr.

Om Raumfelds løsning for flere rom

Raumfelds løsning for flere rom lar deg nyte all verdens musikk i alle rom i hjemmet i ekte hifi-kvalitet. Slik virker det: Raumfelds enheter kan stilles inn som avgrensede lytteområder som deretter styres fra en mobil enhet med iOS eller Android Raumfelds gratis app. Du kan spille forskjellig musikk i hvert rom i hjemmet, eller samme musikk i alle lytteområder helt synkronisert. Siden

systemet er trådløst, er det utrolig fleksibelt, enkelt å installere og lett å bygge ut. Alle Raumfelds enheter er konstruert for strømløst samarbeid, og tilbyr en rekkevidde som passer til enhver romstørrelse og lytterprofil. Til forskjell fra mange andre strømmesystemer støtter Raumfeld  digitalfiler uten tap av

kvalitet, og spiller dem av med en lydkvalitet som er akkurat like transparent, dynamisk og med samme romfølelse som tradisjonelle kablede hifi-systemer.

Powered by Labrador CMS