UWatch U10L

Pressemelding fra MyTrendyPhone 16. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Uwatch - billig Apple watch-konkurrent

UWatch U10L Bluetooth Smartklokke er utstyrt med flere viktige funksjoner en smartklokke bør ha. Klokken sørger for at nødvendig informasjon er lett tilgjengelig på håndleddet, og har i tillegg et svært tidsriktig design for denne type klokker. Det beste av alt er hvor mye du får for pengene.

Med UWatch U10L Bluetooth Smartklokke kan du enkelt holde samtaler med håndfri eller styre meldinger. Via bluetooth kobles klokken opp mot mobiler som bruker systemene iOS eller Android.

Klokken har en praktisk alarmfunksjo

n, enten du trenger en vekkeklokke eller ønsker å overvåke søvnen din. Det finnes svært mange applikasjoner som tilbyr tjenester som overvåker søvn, men med enheten festet på kroppen kan opplevelsen og datagrunnlaget ofte bli bedre. Andre nyttige funksjoner er musikkavspilling, skritteller og fjernkontroll til kamera.

Med en standby-tid på 180 timer, og kun en ladetid på 2 timer, kan du enkelt sørge for at klokken alltid er klar for en ny dag. Med taletid på 3,5 timer holder klokken fint også for en arbeidsdag.

Det er lite å utsette på design. Klokken glir rett inn i familien til andre kjente smartklokker med sitt firkantede, sorte utseende og brukervennlige software. Og det beste av alt: Den koster bare en brøkdel så mye som Apple watch.

Leverandør: MyTrendyPhone.no

Pris: 378 NOK

Tekniske spesifikasjoner:

Powered by Labrador CMS