TomTom Rider

Pressemelding fra TomTom 14. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom lanserer ny Rider – navigasjonsenhet for motorsyklister

~ Med nye TomTom Rider kan motorsyklister velge ulike type ruter, for eksempel den raskeste eller mest naturskjønne ~  

TomTom introduserer i dag en ny versjon TomTom Rider, en ny bærbar navigasjonsenhet skapt spesielt for motorsyklister. Etter tilbakemeldinger fra motorsykkelmiljøer har man designet TomTom Rider for å gi motorsyklister frihet til å velge den ruten de ønsker å kjøre: fra den raskeste til den mest naturskjønne eller en helt egendefinert rute.

Motorsyklister kan enkelt lage og deretter laste opp sine egendefinerte ruter direkte til sin TomTom Rider enhet. Ved å laste ned Tyre® interactive software, kan motorsyklister søke, opprette og redigere sine egne ruter på en PC. En unik «Upload Routes and Go» funksjon gjør det også mulig å laste opp ruter direkte til enheten og dele dem med andre motorsyklister via Bluetooth®.  

«Med TomTom Rider kan ikke bare motorsyklister velge hvor de ønsker å dra, men enda viktigere – hvordan de ønsker å dra dit,» sier Corinne Vigreux, Managing Director hos TomTom Consumer. «Vi lyttet til tilbakemeldingene som kom fra motorsykkelmiljøene om det å skape en enhet som i enda større grad var skreddersydd deres behov. Vi så raskt at et overveldende flertall motorsyklister bruker sine sykler med rekreasjon som formål og at mange aktivt søker etter ruter som tilbyr naturskjønne opplevelser. TomTom Rider gir motorsyklister muligheten til å finne og kjøre de mest fantastiske rutene i verden»  

I tillegg har TomTom Rider en funksjon som leder lydinstruksjoner direkte til motorsyklistens hjelm via Bluetooth®, noe som betyr at brukeren fullt og helt kan konsentrere seg om veien. Enheten inkluderer også en ny 4.3’’ hanske-vennlig skjerm, som øyeblikkelig responderer på berøring og som er designet for kjøring i all slags vær, inkludert regn eller sterkt sollys. Enheten kommer også med en ny ladedokking for motorsykler, som skrur seg av og på med tenningen på sykkelen.  

TomTom Rider nøkkelfunksjoner:  

Winding Roads

TomToms Windings Roads funksjon gir motorsyklister muligheten til å velge de mest kurvede strekningene for en mer spennende tur.  

Upload Routes and Go

TomToms Upload Routes and Go funksjon gir brukeren mulighet for å laste opp foretrukne ruter til sin TomTom Rider enhet. Disse rutene kan deles med andre via Bluetooth®.  

PC Route Management via Tyre®

Brukere kan laste ned Tyre® interactive software for å søke, opprette og redigere ruter på PC før man laster dem opp på TomTom Rider enheten. Rutene kan deles med andre.  

All-Weather Device

TomTom Rider har en hanske-vennlig skjerm som øyeblikkelig responderer på berøring. Den er designet for kjøring i all slags vær, inkludert direkte og sterkt sollys.

Gratis Lifetime kart

TomTom Rider inkluderer gratis Lifetime-kart. Brukere kan laste ned fire eller flere oppdateringer av kartet til enheten hvert år, som inkluderer alle endringer i veinettet, adresser og Points of Interest.  

Map Share

Brukere drar nytte av gratis Daily Map Changes fra TomTom Map Share Community, som inkluderer dynamiske endringer som nye fartsgrenser eller stengte veier. Map Share hjelper til å takle mer hyppige veiendringer, samt unngå forsinkelser eller omveier.  

Points of Interest Via TomTom Rider kan brukere få tilgang til Points of Interest-funksjonen for å finne interessante steder å stoppe, som restauranter, moteller og bensinstasjoner. Personlige Points of Interest kan også legges til, for fremtidige referanser. IQ Routes TomTom’s IQ Routes bruker sanntid for hver veistrekning fra millioner av brukere, og leverer derfor optimal rute og ankomsttid.  

Tilbehør

Flere valgfrie tilbehør er tilgjengelig for TomTom Rider navigasjonsenget, inkludert monteringssett for bil, ladedokking til motorsykkel og en unik anti-tyveri løsning.  

Pris og tilgjengelighet

TomTom Rider er tilgjengelig i Norge fra april med en anbefalt utsalgspris på 3299,- for TomTom New Rider EU og 4199,- for TomTom Rider Prempack.

Powered by Labrador CMS