Tomtom Rider

Pressemelding fra Tomtom 15. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Velg ditt eget eventyr med nye TomTom Rider

TomTom (TOM2) lanserer i dag den nye TomTom RIDER, designet for å gjøre motorsykkelturen enda mer spennende. For første gang kan motorsyklister nå velge ruter etter opplevelse, og skreddersy en adrenalinspekket kjøretur etter nivået på svingene og terrenget langs veien.

Den nye TomTom RIDER hjelper motorsyklister å oppdage og utforske nye ruter, ved å enkelt velge et område fra kartet, og TomTom RIDER vil foreslå den mest adrenalinspekkede ruten. MC-førere kan planlegge kjøreturen før de begir seg ut på veien, og dele ruteeventyret med venner direkte gjennom TomTom RIDER.

- Vi tror at alle motorsykkelturer byr på et nytt eventyr. Vi har utformet TomTom RIDER for å gi MC-førere flere måter å skape og oppdage spennende ruter. Helt fra frihetsfølelsen på landeveien til spenningen i å lene seg inn i en skarp sving i en bratt fjellskrent: Med RIDER kan motorsyklister skape og oppleve sitt eget perfekte eventyr og dele ruten med vennene sine, sier Corinne Vigreux, medgründer og ansvarlig for TomToms konsumentprodukter.

Den elegante og robuste TomTom Rider har fått et helt nytt design. Et innovativt roterende feste tillater føreren å rotere skjermen til stående posisjon for å se mer av veien fremover. Den har en hanskevennlig, interaktiv skjerm som gjør det enkelt å oppdage og utforske nye

steder. Lydinstruksjoner som spilles av igjennom hodesett eller hjelm via Bluetooth, gir føreren mer frihet til å bare nyte kjøreturen.

TomTom RIDER tilbyr følgende funksjoner som er spesielt tilpasset MC-førere:

TomTom RIDER blir tilgjengelig i Norge fra april 2015.

Powered by Labrador CMS