TomTom GO 400, 500 og 600

Pressemelding fra TomTom 26. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De splitter nye TomTom GO 400, 500 og 600 er nå tilgjengelige

Ny navigasjonsenheter med kartfokuserte menyer gir bilførere kontrollen tilbake

TomTom annonserer nå pris og tilgjengelighet på sine nye TomTom GO-produkter. Den fullstendig redesignede serien med navigasjonsenheter gir bilførere tilbake kontrollen over kjøreturen. Et splitter nytt interaktivt kart, livstidsabonnement på TomTom Traffic og 3D-kart gir sjåfører muligheten til å vite akkurat hva som foregår rundt dem og foran dem.

TomTom GO er tilgjengelig i tre forskjellige skjermstørrelser – sjåfører kan velge mellom henholdsvis 4.3, 5 og 6 tommers skjerm.  TomTom GO 400, 500 og 600 kommer med de samme innovative funksjonene – forskjellen ligger i skjermstørrelsen. Enhetene er nå tilgjengelige i butikk og på nett, og koster henholdsvis 1 899, 2 199 og 2 499 kroner.

TomTom GO Smartphone Connected-serien er designet for å virke opp imot TomTom Traffic og andre tjenester, som for eksempel TomTom Speed Cameras. Dette gjøres ved å koble til en smarttelefon via Bluetooth ved hjelp av sjåførens dataabonnement på telefonen.

TomTom GO Always Connected gir sjåfører kontinuerlig tilgang på TomTom Traffic rett ut av boksen via et innebygget SIM-kort. Dette vil bli tilgjengelig senere i år.

Powered by Labrador CMS