TomTom GO 510, 610, 5100 og 6100

Pressemelding fra Tomtom 29. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom lanserer nye GO navigasjonsenheter

Fire nye enheter lanseres, med livstids verdenskart og fotobokser

– TomTom (TOM2) introduserer nå livstids verdenskart og fotobokser til sjåfører med lanseringen av nye TomTom navigasjonsenheter. Tilgangen til livstids verdenskart gjør at sjåfører kan kjøre med kart fra hele verden for hele levetiden på deres TomTom GO-enhet, uten ekstra kostnad1. Sjåfører blir også varslet om fotobokser, både fastmonterte og mobile, for hele levetiden til produktet.

Nye TomTom GO 510, 610, 5100 og 6100 er utstyrt med en interaktiv berøringsskjerm for sveip og zoom, i tillegg til et rikt grensesnitt for enklere interaksjon, 3D kart2 og «klikkes» enkelt på monteringen. Sjåfører kan også velge mellom skjermstørrelsene 5" eller 6".

For å gjøre den daglige pendlingen enklere, tilbyr de nye TomTom GO-enhetene knappene ‘Kjør hjem’ og ‘Kjør til arbeid’ i menyen for raskere navigasjon.

De nye enhetene kombinerer nåtids trafikkinformasjon med ruteteknologi, slik at sjåføren alltid får den raskeste ruten. TomTom Traffic dekker alle kartlagte veier, og kombinerer data fra millioner av kilder fra hele verden, for å levere så korrekt trafikkinformasjon som mulig. Fra hver eneste nye oppdatering, kan den peke ut starten og slutten på køen, så presis som ned til ti meter.

– Med den nye funksjonen med livstids verdenskart og fotobokser på alle nye TomTom GO-enheter tilbyr vi den mest omfattende navigasjonspakken til sjåfører som vi noensinne har lansert. Vårt mål er å hjelpe sjåfører å unngå køer, og komme raskere til sin destinasjon, hvor enn i verden du måtte befinne deg, sier Corinne Vigreux, Managing Director, TomTom Consumer.

Lifetime TomTom Traffic er tilgjengelig via oppkobling til smarttelefon på TomTom GO 510 og 610. TomTom GO 5100 og 6100 tilbyr funksjonen via et innebygget SIM med ubegrenset data og roaming uten ekstra kostnad.

De nye TomTom navigasjonsenhetene er kompatible med TomTom MyDrive3. For første gang kan sjåfører bruke deres smarttelefon, nettbrett eller PC til å se nåtids trafikkinformasjon, planlegge ruter og sende destinasjoner til deres TomTom GO, før de setter seg i bilen. Tidligere lanserte TomTom GO-enheter4 er også kompatible med MyDrive gjennom en enkel programvareoppdatering.

Pris og tilgjengelighet

De nye TOmTom GO-enhetene blir tilgjengelig for salg i mai og får følgende veiledende priser:

TomTom NavKit

MyDrive og alle nye TomTom OG-enheter er bygget med det samme grensesnittet, NavKit. NavKit er grunnleggeren for alle TomTom produkter som bringes på markedet, inkludert portable navigasjonsenheter, innebygget navigasjonssystem og applikasjoner til smarttelefon.

Powered by Labrador CMS