Tomtom Start

Pressemelding fra Tomtom 10. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom lanserer START-serien

Raskere og smartere navigasjonsenheter for bilførere som ønsker en bedre bilopplevelse

TomTom (TOM2) lanserer i dag tre nye navigasjonsenheter for bil; TomTom START 42, 52 og 62. De nye navigasjonsenhetene inneholder den siste teknologien innen adressesøk, ruting og veiledning, samt tilgang til de nyeste kartene fra TomTom. START-serien er slank og stilig, og har blitt lansert for at folk skal prioritere å nyte kjøreopplevelsen.

Bilførere kan endelig ønske «informasjon om gjennomsnittlig fartsgrense» velkommen. Måling av gjennomsnittsfarten på vegnettet er blitt populært, og måles ved hjelp av kameraer, kjent som SPECS og Vektor-kameraer [GM2]. Dette vil sikre at sjåførene er klar over sin gjennomsnittshastighet til en hver tid, for en tryggere kjøring.

Inkludering av Lifetime Maps  betyr at sjåførene ikke trenger å bekymre seg for å betale for kartoppdateringer i løpet av levetiden til produktet. Og folk kan stole på at TomToms kart er det mest nøyaktige som finnes på markedet.

TomTom Advanced Lane Guidance gir sjåfører en bedre oversikt i vanskelige veikryss, noe som betyr at de ikke går glipp av en avkjøring.

- Jeg er utrolig stolt over å jobbe med å bringe innovasjon til våre navigasjonsprodukter, og vårt utrettelige arbeid i å gjøre navigeringen sikrere og smartere. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle enda mer nøyaktige kart, levere raskere og mer detaljert trafikkinformasjon, og skape smartere ruting. Denne kombinasjonen er det som gjør kjøreopplevelsen med TomTom så unik, sier Corinne Vigreux, co-grunnlegger og administrerende direktør i TomTom.

TomTom START 42, 52 og 62, er tilgjengelig med 4", 5" og 6" berøringsskjermer.

TomTom START 42 og 52 er tilgjengelig umiddelbart hos utvalgte forhandlere. TomTom START 62 vil være tilgjengelig på TomToms hjemmesider fra juli 2016.

Powered by Labrador CMS