Tomtom Trucker 6000

Pressemelding fra Tomtom 2. juni 215:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom lanserer TRUCKER 6000

Få mest mulig ut av kjøretiden, med skreddersydd navigasjon for lastebiler og ruteinformasjon i verdensklasse med TomTom Traffic

TomTom (TOM2) introduserer nå den nye TomTom TRUCKER 6000, som er en portabel navigasjonsenhet spesielt designet for yrkessjåfører av store kjøretøy. TomTom TRUCKER sikrer at sjåføren er på rett vei, og inkluderer skreddersydde ruter for spesifikke kjøretøy med tanke på vekt, størrelse, last og hastighet. Gjennom den prisvinnende TomTom Traffic1 og avansert ruteteknologi, får sjåfører en realistisk ETA basert på kjøretøyets profil og nåtids trafikkinformasjon.

TomTom TRUCKER informerer sjåføren om trafikksituasjonen og eventuelle køer og fotobokser på ruten – som tydelig vises på skjermen på enheten.

- Det viktigste for en lastebilsjåfør er å levere varene i tide. Derfor har vi designet TomTom TRUCKER med skreddersydd rutesystem for lastebiler, med TomTom Traffic i verdensklasse, og gjort det så effektivt som mulig med tanke på den begrensede kjøretiden. Det er en del av vårt mål om å få folk raskere frem til reisemålet, sier Corinne Vigreux, Managing Director, TomTom Consumer.

For å unngå uønskede overraskelser, kommer TomTom TRUCKER med livstids2 lastebil-kart uten ekstra kostnad, slik at brukeren alltid kan kjøre med de nyeste kartene som oppdateres fire ganger i året. Andre funksjoner inkluderer ‘Advance Lane Guidance’, som viser hvilket felt du bør velge i kryss og rundkjøringer, samt Speak & go, som gir sjåføren muligheten til å styre enheten via stemmen.

Navigasjonsenheten har en 6’’ interaktiv berøringsskjerm som du kan både zoome og swipe, og den kan dokkes enkelt med et magnetisk feste.

TomTom TRUCKER er også designet slik at den enkelt kan tas ut av lastebilen og monteres i familiebilen hvis ønskelig.

Pris og tilgjengelighet

TomTom TRUCKER 6000 er tilgjengelig for salg fra juni, og får en veiledende pris på 3999 kroner.

1 TomTom TRAFFIC is provided for 1 year – allowing unlimited TomTom Traffic across Europe at no extra costs. Thereafter, TomTom Traffic can be purchased via TomTom.com

2 Lifetime is the useful life of the devices, which means the period of time that TomTom continued to support the device with software updates, content or accessories. A device will have reached the end of its life when none of these are available anymore.

Powered by Labrador CMS