SYNKRONISERER REISEPLANLEGGINGEN

Med MyDrive gjør Tomtom for første gang navigasjonsløsningen sin tilgjengelig mellom de ulike enhetene man bruker.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet introduserer også gratis oppdatering av verdenskart og fotobokser i hele levetiden til sine nye navigasjonsenheter. Dette er ifølge selskapet den mest omfattende navigasjonspakken de noensinne har lansert. Målet er å hjelpe sjåfører å unngå køer, og komme raskere til destinasjonen, hvor enn i verden de befinner seg.

– Vi ønsker å gjøre det enkelt for kundene ved å gi dem enkel tilgang til den nyeste informasjonen. Forhåpentligvis vil dette senke terskelen slik at flere velger våre trygge og gode løsninger, sier norsk salgssjef Tore Wøllo Bjørnsengen i Tomtom til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Dette er den første gangen vi tilbyr en sømløs synkronisering mellom alle enheter. Nå kan man sitte hjemme eller på kontoret, og planlegge en reise, og siden overføre denne til navigasjonsenheten i bilen eller til appen på mobiltelefonen, supplerer markedssjef Sofia Söderberg.

Forhåpentligvis vil dette senke terskelen slik at flere velger våre trygge og gode løsninger

Fire nye Go-modeller

I sin presentasjon av MyDrive la en av Tomtom-sjefene, Cees van Dok, vekt på at adressen til reisemålet trolig ligger i en epost, et dokument eller på Facebook.

– Med MyDrive kan man enkelt klikke på adressen, og siden planlegge turen på mydrive.tomtom.com. Man kan på datamaskinen se trafikkbildet og finne ut når man bør kjøre. Det er også mulig å enkelt legge inn en liste steder man vil besøke, komfortabelt foran datamaskinen. MyDrive vil være åpent for bilprodusenter og utviklere av applikasjoner, sier van Dok.

Tomtom lanserer fire nye Go-modeller: 510/610 og 5100/6100, med berøringsskjermer på fem og seks tommer. De to siste har innebygd sim-kort, med gratis dataoverføring via mobilnettet. Prisene er 1.900,- (GO510), 2.400,- (GO610), 3.300,- (GO5100) og 3.800,- (GO6100). Gjennom en oppgradering vil MyDrive være tilgjengelig i eksisterende navigasjonsenheter.

Powered by Labrador CMS