Vidar Elshøy er nordisk salgssjef i Neato Robotics. Foto: Neato

NEATO ETABLERER SEG I NORDEN

Neato Robotics øker satsingen på Norden, og har ansatt Vidar Elshøy som salgssjef. Han kommer fra Wilfa, og har tidligere blant annet vært i Canon.

Publisert Sist oppdatert

– Neato ble grunnlagt i 2005 i San Jose i California, og har de siste 10-12 årene jevnlig lansert robotstøvsugere i det europeiske markedet. Siden 2017 har Neato vært eid av det tyske selskapet Vorwerk, men hovedkvarteret er forblitt i Silicone Valley, og der skjer alt av produktutvikling, sier Elshøy til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi er unike med våre D-formede modeller

I 2020 innførte Neato en selektiv distribusjonsmodell i Europa, og i 2021 kommer en helt ny produktportefølje.

– Neatos strategi har alltid vært å tilby premiumprodukter, og vi er unike med våre D-formede modeller med en bred børste. Dette er en svært effektiv måte å fjerne støv i hjørner, noe tradisjonelle og runde robotstøvsugere sliter med, sier Elshøy.

Han trekker frem presis navigasjon og gode hepa-filter som andre viktige egenskaper.

– I tillegg tilbyr vi det vi mener er klasseledende kundestøtte innen segmentet robotstøvsugere, sier Elshøy.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2021, som ble distribuert 30. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS