STØVSUGEREN BLÅSER IGJEN

– Vår nye støvsuger Bravo har fått en funksjon man fant på støvsugerne tidligere, at man kan benytte støvsugeren til å blåse med.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Lars Ove Klokkerengen i Nilfisk. Han er forhandleransvarlig for Coop og distriktssjef i mellom-Norge. Han mener funksjonen er nyttig hvis man skal fylle luftmadrasser og ballonger, eller blåse det rent bak vaskesøyler eller blåse støv av persienner og lampeskjermer.

– Den er også fin til å blåse tastaturer rent, og der ligger det uante mengder støv. Vi tror dette er en funksjon folk vil begynne å bruke igjen, sier Klokkerengen.

Nielsen og Fisker

Den er også fin til å blåse tastaturer rent, og der ligger det uante mengder støv

Bravo skal være tilpasset familiebruk, med en støvpose på 6,5 liter.

– Den har alt tilbehør og god rekkevidde. Nilfisk har alltid hatt fokus på å få riktig sugeevne ved enden på røret, og ikke målt ved motoren. Prisen er 1.500 kroner, sier Klokkerengen.

Nilfisk ble etablert av danskene Nielsen og Fisker i 1906, og de konstruerte sin første støvsuger i 1910.

– Støvsugere er fortsatt en veldig viktig del av selskapet, men vi fokuserer på alt innen rengjøring og leverer også produkter som høytrykksspylere og gulvrengjøringsmaskiner. Nilfisk har hatt fokus på at maskinene skal ha lang levetid, og vi tilbyr fem års garanti på mange produkter, sier Klokkerengen.