Philips AirFryer

Pressemelding fra Philips 15. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fredagskos med god samvittighet:

AirFryer friterer uten fett  

Med Philips AirFryer lager du familiens friterte favoritter i en håndvending, helt uten olje. Slik kan du spise sunnere, og samtidig slippe stekeos og et skittent kjøkken. Ved å kombinere raskt sirkulerende varmluft med en innebygd grill, friterer AirFryer med opp til 80 prosent mindre fett enn en vanlig frityrkoker.[1]  

– De fleste barn liker pommes frites og annen fritert mat som er ikke er særlig sunn. Med AirFryer slipper du unødvendig fett, og kan la frityrfantasiene flyte fritt, sier Ivo Dubbers, markedsansvarlig hos Philips. Dersom ikke pommes frites er yndlingsmaten, kan du slenge i grønnsaker, kyllingnuggets, kjøtt, eller til og med asiatisk tempura.  

Med et smart tilbehør kan du skille de ulike råvarene, slik at du kan lage flere retter samtidig uten at de tar smak av hverandre. Har du dårlig tid og utålmodige middagsgjester som venter, er det også deilig å slippe å vente på at frityrkokeren varmes opp. AirFryer lager maten direkte, og gir deg sprø pommes frites på 12 minutter.  

Med AirFryer friterer du helt uten olje. Derfor oppstår det mindre illeluktende stekeos og du slipper fettete søl på kjøkkenet. AirFryer har dessuten et luftfilter som reduserer lukten enda mer. Etter matlagingen er det derfor enkelt å rydde opp. Delene kan vaskes i oppvaskmaskinen, og innsiden er laget av teflon.  

Veiledende pris er 1699 NOK.

Med AirFryer får du også med en samling inspirerende oppskrifter.

Powered by Labrador CMS