Philips Avance Collection

Pressemelding fra Philips 24. august 2012

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Prisvinnende design: Philips Avance Collection – både praktisk og stilig på kjøkkenet  

Brød som svir seg fast i brødristeren, søl rundt kaffetrakteren eller klumper i smoothien? Philips Avance Collection er en serie stilrent prisvinnende kjøkkentilbehør i premiumkategorien som er utviklet for å løse hverdagslige problemer på kjøkkenet. I serien inngår kaffetrakter, vannkoker, blender, food prossessor, stavmikser, brødrister og juicer.  

– Philips Avance Collection er perfekt for den som vil sørge for en gjennomført stil på kjøkkenet og samtidig vite at produktene holder toppkvalitet, sier Ivo Dubbers, markedsansvarlig hos Philips.

Avance vannkoker – Varmer både suppen og barnematen

Hvorfor bare varme tevann når du kan gjøre så mye mer med Avance vannkokeren? Programmer fem pre-innstilte temperaturer mellom 40-100 grader og du er et knappetrykk unna en perfekt temperert minestrone eller kopp chai-te.

Veiledende pris: 899 NOK

Avance stavmikser – Har et godt grep og er sterkere enn et samuraisverd Avance stavmikser er god å holde i og hastigheten kan enkelt reguleres med tommelen i stedet for pekefingeren. Knivene er dekket med gull og titan og er seks ganger sterkere enn tidligere Avance-modeller og tre ganger sterkere enn et samuraisverd. Leveres med et sett tilbehør som inneholder alt fra melkeskummer til morgen-latten til beholdere for å hakke løk.

Veiledende pris: 1099 NOK

Avance brødrister – Rister uten grenser

Smale baguetter eller rundstykker, Avance brødrister rister begge. Med ekstra lang og bred rist kan du riste alle brødtyper. Leveres med en rist som lar deg varme croissanter og muffins over brødristeren.

Veiledende pris: 699 NOK

Avance kaffetrakter – Egen stil og mindre søl

Sprut og søl er et vanlig syn rundt kaffetrakteren. Avance kaffetrakter har løst problemet gjennom en kombinert beholder, med separate rom til kaffe og vann slik at du enkelt kan fylle på i en vending. Dessuten fylles ingenting på ovenifra, bare forfra. Det orginale designet gjør den dessuten til en klar vinner på kjøkkenet.

Veiledende pris: 899 NOK

Avance food prossessor – Elt surdeigen din så du slipper å bli en selv

Fra å knuse is til cocktailen til å elte brøddeig, gjør Avance food prossessor jobben for deg så du slipper. Du kan til og med være generøs med middagsinvitasjonene. Skålen er i størrelse XL. Avance food prosessor har 12 hastigheter, 1000 watt og intet mindre enn 35 ulike tilberedningsfunksjoner.

Veiledende pris: 2199 NOK  

Avance blender – Jevne smoothies

Seks skarpe blader og ekstra sterk motor gjør at du får 50 prosent mindre biter og partikler, så du kan nyte et toppet glass jevn powershake, smoothie eller fruktdrink. Is er heller ikke noe problem for Avance blender og en Frozen Margarita til tex-mex partyet ordner du i en håndvending.

Veiledende pris: 999 NOK

Avance Juicer – Enklere å rengjøre

Ferskpresset frukt- og grønnsaksdrinker er en perfekt vitaminkick på morgenkvisten. Med Avance juicer kan du lage tilstrekkelig med juice til hele familen. Juiceren kan presse ut 10% mer juice enn tidligere modeller[1] og kan lage opp til 2,5 liter av gangen. Kan veksles til sitruspresse for et ekstra C-vitaminkick på vintersesongen. Og best av alt – ny teknologi gjør Avance juicer mye enklere å vaske etterpå.

Veiledende pris: 1899 NOK

Powered by Labrador CMS