Philips Ecliptic og Ecmoods Friends

Pressemelding fra Philips 30. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips setter ny designrekord:

Nordisk inspirert lysdesign skaper internasjonal suksess

Mange forbinder Philips med god teknologi og funksjonalitet, men nå har Philips også markert seg sterkt innenfor design – spesielt når det gjelder design av lamper.   

I Norden er vi vant til at god lysdesign assosieres med bl.a. Le Klint, PH, Verner Panton osv, men det har kommet en ny designaktør på banen. Philips har allerede tatt ledelsen og samarbeider med flere av de største firmaene innenfor design på områder fra klær til møbler til biler og belysning.  

Philips forandret strategi for ca seks år siden og dette kan man tydelig se i dag. Philips vant 124 designpriser i 2012, og allerede i 2013 har selskapet vunnet 39 iF design awards og 22 red dot design awards for designporteføljen. 15 av disse er innenfor design av lys og lamper til hjemmet.

”De siste årenes imponerende designresultater viser en tydelig utvikling. Det er viktig å følge med Philips hvis man vil se de nye tendensene innen design – spesielt innenfor lysdesign. Det at vi markerer oss på dette feltet er helt nytt. Philips er det første brandet i sin størrelse som satser på å utvikle lampedesign i forskjellige prisklasser som markerer seg i internasjonal kontekst.” Sier Dorrit Hoffman, Nordic Commercial Director, Consumer Lighting og legger til:  

”I en norsk kontekst, er det er dessuten spennende å legge merke til at det prisvinnende lampedesignet i stor grad er inspirert av den nordiske stilen og linjene. Rent og enkelt uten å være kjedelig. Den nordiske designstilen er tilsynelatende nøkkelen til internasjonal suksess”, sier hun.    

Prisvinnere kommer snart på det norske markedet  

I løpet av sommeren 2013 kommer flere av Philips’ prisbelønnede lampedesign på markedet i Norge. To av disse designene viser utvalget og er et godt eksempel på design i enhver prisklasse.  

ECLIPTIC – Lirio by Philips  

Ecliptic er en helt ny lampe fra Philips’ serie med toppdesignet Lirio by Philips. Lampen har mange særegne karakteristika både når det gjelder form og lysfunksjon. Den asymmetriske ovale formen gir lampen en futuristisk look og kan henges både vannrett og på skrå i en mer tiltet versjon. Ecliptic er støpt i aluminium med selve lyset skjult inne i ovalen. Lampen er designet på en slik måte at lyset ledes både ned og ut i rommet uten å blende. Ecliptic er på denne måten også en multifunksjonell lampe som kan henge de fleste steder i hjemmet – ikke bare over spisebordet.  

  Fakta om Ecliptic

- Lyskilde: High power LED

- Farger: Svart og hvit.

- Dimmer følger med

- 2 størrelser: 475 mm x 475 mm, 650 mm x 650 mm

- Veiledende priser i Norge: 4.999 kr. (475x475) og 6.999 kr. (650x650)

- Kommer på markedet i løpet av sommeren 2013 og forhandles eksklusivt av butikker med Lirio by Philips-sortiment.  

Ecomoods Friends  

En elegant og dråpeformet pendel som både gjør seg godt alene eller sammen med andre lyskilder. Ecomoods Friends lyser fint opp i ethvert rom med et varmhvitt og energibesparende lys. Den fås i fire forskjellige farger.  

Fakta om Ecomoods Friends

- Lyskilde: Sparepærer

- Farger: sort, hvit, beige og orange

- Størrelse: 250 mm x 250 mm

- Veiledende priser i Norge: 699 kr.

- Kommer i salg i løpet av sommeren 2013 i butikker med Philips sortiment.   

Powered by Labrador CMS