Philips Senseo Twist

Pressemelding fra Philips 26. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SENSEO® Twist – Frisk kaffenyhet fra Philips

Philips lanserer i dag nye SENSEO® Twist, en serie kaffemaskiner i et moderne og lekent design med innovative løsninger som kler enhver kjøkkenbenk. SENSEO® Twist er kaffemaskinen for de som foretrekker en dristig stil og forlanger stor variasjon i kaffeutvalget.

– Vi i Philips vet at kvalitetskaffe er viktig for kaffeopplevelsen, men dagens forbrukere forlanger også at maskinenes design skal matche deres egen stil. Med SENSEO® Twist og lanseringen av nye Friele Frokostkaffe kombinerer vi to ledende merkevarer i kaffeverdenen, sier Louise Widmark markedsansvarlig i Philips Consumer Lifestyle.

Det moderne designet har en spennende fargepalett som spriter opp kjøkkenet med fargekombinasjoner som for eksempel «frisk fuksia/hvit», «limegul/hvit» og «varm blå/sort» .

Friele Frokostkaffe i porsjoner

Samtidig med lanseringen av SENSEO ® Twist kommer også Frieles mest solgte kaffe, Friele Frokostkaffe, i porsjonsputer.

– Friele Frokostkaffe har vært det viktigste produktet i Kaffehuset Friele siden det ble lansert i 1938, og er i dag det mest solgte kaffemerket i Norge. Det er naturlig at vi nå gjør denne favoritten tilgjengelig også for SENSEO®, som er det enkoppssystemet som lager kaffe slik nordmenn flest foretrekker den, sier kaffeeksperten Herman Friele. – Kaffen i de nye porsjonsputene er aromatisk og balansert med fin syrlighet akkurat som originalkaffen vår!

De praktiske porsjonsputene fra Friele fås i mange forskjellige varianter og smaker fra hele verden.