Philips Wake-up Light

Pressemelding fra Philips 28. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slumrerens verste mareritt er her – Philips’ nye Wake-up Light.

Philips lanserer nå en ny versjon av den populære Wake-up Light for å hjelpe morgentrøtte nordmenn med å takle høst -og vintertrøttheten. Den nye Wake-up Light er mindre, har en enklere design enn sine forgjengere og er Philips’ nyeste våpen i kampen mot slumring.

- Vi vet at det kan være tungt å komme seg opp av sengen, og resultatet blir at mange av oss slumrer, noe som bidrar til å gjøre søvnkvaliteten dårligere, sier Carina Franzén, markedsjef for Wake-up Light. Vi vet også at det fungerer bedre å våkne opp til lys enn til lyd. Derfor lanserer vi et nytt produkt i vårt sortiment av Wake-up Lights.

Elegant og kompakt design

Philips henter inspirasjon til Wake-up Light fra naturens egen soloppgang. I løpet av 30 minutter simulerer Wake-up Light en soloppgang der lyset fra lampen gradvis øker. Avhengig av hvor tungt man sover eller hvor var man er for lys, kan man selv stille inn ønsket maksimal lysstyrke.

- Wake-up Light er en av våre best likte produkter gjennom tidene, der hele 9 av 10 brukere opplever at produktet gjør det lettere å stå opp om morgenen, sier Carina Franzén. Forklaringen er rett og slett at det er en fantastisk måte å våkne opp på. Wake-up Light gjør det enklere å våkne, og er derfor definitivt slumrerens verste mareritt.

Om Philips Wake-up Light

• Philips lanserer to nye modeller: HF3500/01 og HF3505/01

• De nye modellene er mindre og enklere i sin utforming enn de øvrige lampene i sortimentet, hvilket gjør at de kan lanseres til en konkurransedyktig pris, HF3500/01 har veiledende pris på 699 NOK og HF3505/01 på 899 NOK. 

• Lyset øker gradvis i løpet av 30 minutter. Vil man for eksempel stå opp kl. 07.00, begynner Wake-up Light å lyse svakt 06.30, og kl. 07.00 er rommet til slutt opplyst til den lysstyrken man har valgt som maks.

• For å garantere at man kommer seg opp av sengen, kan man velge at fuglesangfunksjonen blir slått på etter 30 minutter.

• I Wake-up Light sitter LED-lamper, som holder lengre og forbruker mindre energi.

• Philips Wake-up Light er den eneste dagslyssimulatoren med klinisk bevist effekt.

Philips’ nye Wake-up Light finnes tilgjengelig i utvalgte butikker fra og med nå. For mer informasjon besøk Philips.no.

Powered by Labrador CMS