Pinell GO

Pressemelding fra TT Micro 14.mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den norske reiseradioen som gir deg digital lydkvalitet overalt

Pinell presenterer den norskutviklede digitale reiseradioen Pinell GO

– Med Pinell GO har vi utviklet en digital reiseradio ulikt noe annet på markedet. Ved selv å designe alt fra elektronikk til utseende og konstruksjon, har vi kommet frem til et produkt som er spesialtilpasset de kravene norske forbrukere har til en reiseradio – som god brukervennlighet, lang batterilevetid og god lyd i et portabelt og praktisk format, sier designeren bak digitalradioen, Andreas Erlandsen.

God lyd i forsetet

Pinell GO er den første helnorske radioen utviklet i nyere tid. Sammen med akustikk- og elektronikkeksperter har designer Andreas Erlandsen skapt en reiseradio som garanterer god lyd til tross for et kompakt design. Med Pinell GO er det enkelt å kombinere en god lytteropplevelse med en tur ut i hagen, i parken eller på stranden når vår og sommer melder sin ankomst. Med en

batterilevetid på mer enn 24 timer, lenger enn noe annen digitalradio på markedet, kan du lytte til dine favorittstasjoner hele dagen uten stans.

Med både muligheter for FM-kanaler og DAB/DAB+ har du både tilgang til lokale og nasjonale radiokanaler, samt et bredt spekter av nye kanaler. Alle kanalene blir automatisk lagt inn på radioen, og et tydelig, lettlest display gir deg til enhver tid informasjon om kanalen du lytter til. Å huske på frekvenser er derfor ikke lenger nødvending – knappene nedenfor displayet lar deg velge blant alle de tilgjengelige stasjonene.

Radioen er så enkel å bruke, at det eneste du trenger å konsentrere deg om er å nyte den gode Pinell-opplevelsen der du er. En innsovningsfunksjon lar deg i tillegg slumre til musikken, uten at du må tenke på å skru av radioen før du sovner.

Designet for de kravstore

Med et enkelt, rent design frir Pinell GO til konsumenter som verdsetter et produkt som passer inn i husets interiør. Radioens kompakte fasong og stilige ytre passer like godt i hjemmet som utenfor, og fargevalgene Frosty White, Carbon Black, Fiery Red og Deep Sea Green er tiltenkt både dem som ønsker å ha et klassisk element i sine omgivelser og dem som tiltrekkes av et mer modig fargevalg. Uansett farge vil Pinell GO tilfredsstille kravene du har til en reiseradio, og mer til. Godt design betyr solid kvalitet, god brukeropplevelse og flott utseende.

Pris og tilgjengelighet

Den norskutviklede digitale reiseradioen Pinell GO vil være tilgjengelig i butikk innen utgangen av mai, og vil ha en veiledende pris på 1.799 kroner.

Tekniske spesifikasjoner:

Powered by Labrador CMS