POP!

Pressemelding fra Sahaga 22. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SAHAGA AS lanserer sin første DAB+ radio i overgangen mars/april 2013.

Radioen heter POP! og lanseres i fargene sort, hvit, gul, orange og rosa.

POP! En elegant radio

POP! har et minimalistisk design og få knapper. Størrelsen passer både på kontoret, kjøkkenet, i båten, på hytta, i campingvognen eller i sekken. Fargene sprer godt humør. Brukervennligheten også.

POP! En god radio

POP! er testet av folk som vet hva man bør kreve av en digitalradio. Godt mottak er det viktigste. POP! har godt mottak. POP! har også god lyd og gode egenskaper. Du kan koble hodetelefonene dine til POP! og høre uten å forstyrre andre. At teknologi oppgraderes betyr ikke at det skal bli vanskeligere å høre radio. POP! har et enkelt brukergrensesnitt og intuitivt menysystem.

POP! En radio du kan bruke overalt

POP! kan brukes på 220V, i datamaskinens USB-port eller med 4 stk AA-batterier. Helt trådløst spiller den i flere timer, avhengig av batteriene, volum, hva du lytter til og under hvilke forhold. Våre tester viser 10-15 timers spilling på moderat lydvolum.

POP! En rimelig radio

Når POP! lanseres våren 2013 vil veiledende utsalgspris bli 399,-. Vi mener at få, eller kanskje ingen, kan konkurrere med POP! i dag, pris, kvalitet og design tatt i betraktning.

POP! Oransje. 399,-. Snart!

Powered by Labrador CMS