TT Micro Revo Pixis DAB/DAB+

Pressemelding fra TT Micro 27. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer Revo Pixis DAB/DAB+ digitalradio med fargerik berøringsskjerm

Med slideshow som viser nyhetsoverskrifter, sportssendinger, værmeldinger og trafikkoppdateringer

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer Revo Pixis – verdens rimeligste DAB/DAB+ digitalradio med berøringsskjerm i farger. Denne innovative kompaktradioen med høykvalitets lydytelse og en fargerik berøringsskjerm, representerer et betydelig fremskritt innenfor digitalradio. Med et nytt ikonisk grensesnitt kan du raskt og intuitivt betjene alle radioens funksjoner på den krystallklare berøringsskjermen.

Den smarte og elegante radioen er med det nye grensesnittet i stand til å levere en vesentlig forbedret multimedia brukeropplevelse, som løfter digital radio til noe mer enn ren lyd.

Pixis tilbyr også en helt ny fargerik bildeserie som fungerer som et visuelt, informativt bakteppe for radiosendingene. Bildeserien kan f.eks inneholde skjermbilder som viser hva som avspilles, nyhetsoverskrifter, sportssendinger, værmeldinger eller trafikkoppdateringer.  Den digitale bildeserien støttes allerede av kommersielle radiokanaler i det norske markedet. Til tross for sitt kompakte design, har Pixis imponerende lydkvalitet og bassrespons, takket være sin spesialdesignede høyttalerløsning og digitale forsterker.

Pixis har mange familielikheter med, Revos anerkjente AXiS hybride digital radio, som ble kåret til Årets Radio på «Hi-Fi Sound and Vision Award 2011». Med Pixis DAB/DAB + digitalradio introduserer TT Micro sin overtakelse som distributør for Revo i Norge. Revo designer og produserer prisvinnende digitalradioprodukter for DAB, DAB+, og internett. Med de beste materialene på markedet, de største talentene innen industridesign og et klart fokus på lydkvalitet jobber Revo mot å overgå alle forventninger. Målet er å produsere produkter som ikke bare er et stykke elektronikk, men som tilfører hverdagen din noe ekstra. Revo-radioer produseres i Asia av spesialister som sikrer topp kvalitet og troverdighet.

Tekniske spesifikasjoner

• Størrelse: 155mm (v) x 160mm (d) x 125mm (h)

• DAB / DAB+/FM digitalradio

• 3.5” farge TFT berøringsskjerm

• FM-radiomottagelse med RDS

• Intuitivt ikonisk grensesnitt

• DAB-slideshow

• 3 watts forsterker, klasse D

• Digital alarmklokke med slumrefunksjon

• Forhåndsinnstillinger for din favoritt DAB- og FM-radiostasjon

• 3.5mm hodetelefon inngang Digitalradioen kommer i tre elegante design – hvit, sort og sølv.

Pris og tilgjengelighet

Pixis er allerede tilgjengelig for salg, og får en veiledende pris på 1490 kroner.

Powered by Labrador CMS